Ma gandeam acum daca ar veni doua persoane si ar spune fiecare despre cealalta ca a copiat continutul sau - cum poti sa verifici cine este "creatorul" si cine e "plagiatorul"?
Ma gandeam acum daca ar veni doua persoane si ar spune fiecare despre cealalta ca a copiat continutul sau - cum poti sa verifici cine este "creatorul" si cine e "plagiatorul"?
exista si treaba asta numita "spionaj"... sa nu radeti, va dau si un exemplu concludent, intamplat chiar aici pe SeoPedia.
Mai marii acestui forum, impreuna cu membrii (care doar isi dadeau cu parerea) au vrut sa opreasca definitiv categoria Market Place din acest forum si sa construiasca o pagina speciala, rezervata acestor tranzactii.
Unul dintre membrii forum-ului, a vazut idee pe care ei o discutau in spatiu public si a implementat-o mai rapid. (din cate am citit eu aici pe forum)
Parerea mea ca si acest lucru se poate numi plagiat.
Chiar daca site-urile poate nu erau asemanatoare dar prin simplul fapt ca el a stat sa vada cam ce isi doresc membrii seopedia de la o astfel de pagina si apoi a implementat la el, miroase a plagiat.
Ultima modificare făcută de Punct; 15th May 2008 la 15:03.
I don't know much...
Pai da, dar chestia cu data publicarii e putin relativa - adica poate fi una de acum 2 ani. Aici ma refer la data are apare pe pagina respectiva si nu la data cand s-a creat fisierul pe server.
Data la care a fost publicat un site nu este relevanta. O idee ar fi daca ai template-ul (in caz ca e facut de tine), un contract cu o firma de web design care sa justifice data respectiva etc. Oricum, in Romania, vorba unei reclame de la radio: se fura orice ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)