Am facut un update la majoritatea tool-urilor. Diferenta consta in faptul ca acum tool-urile lucreaza asyncron, prin folosirea AJAX.
Astept comentarii.
Numai bine,
Ciprian.
Am facut un update la majoritatea tool-urilor. Diferenta consta in faptul ca acum tool-urile lucreaza asyncron, prin folosirea AJAX.
Astept comentarii.
Numai bine,
Ciprian.
Tool-uri noi saptamana asta:
Keyword Research Tool
Meta Tags Viewer
HTTP Headers
Source Viewer
Friendly URL Redirect
Ca de obicei, astept feedback-ul vostru.
Toate cele bune,
Ciprian.
la keyword research tool am dat "mihai" si mi-a intors:
Keyword Searches Count Google Results Yahoo Results Msn Results
mihai N/A 2,000,000 3,340,000 701,745
mihai eminescu 761 344,000 276,000 80,820
mihai viteazul 203 112,000 104,000 23,831
margineanu mihai 187 9,850 1,710 1,535
mihai eminescu.ro 113 416 189,000 135
mi se pare ciudat margineanu ala care apare printre rezultate...
de ce nu este disponibil numarul de cautari dupa cuvantul introdus?
ar prinde bine si un raport intre numarul de cautari si numarul de rezultate.
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Cuvantul introdus nu apare tot timpul in rezultatele overture, asa ca l-am adaugat la lista ca sa afisez numarul de rezultate. In ceea ce priveste raportul acela, mi s-a sugerat o chestie gen KEI-ul wordtracker.com, insa acela e patentat din cate am inteles, asa ca trebuie sa gasesc o alta formula. Poate chiar un raport numar cautari/numar rezultate.Postat în original de misu @ Dec 22 2005, 07:00 PM) [post=8363
Ultima modificare făcută de Ciprian Sorlea; 26th May 2006 la 18:41.
Incepand cu astazi, 09/01/2006, pentru a folosi uneltele Dot-SEO trebuie sa va inregistrati. Inregistrarea este gratuita si la fel si uneltele. Va astept.
De asemenea, am adaugat o pagina cu descrierea in romana a uneltelor:
Un nou tool s-a "nascut" azi. Keyword distribution tool. Acest tool imparte textul in 2 pana la 10 zone, pe care poi le analizeaza in mod similar cu Spider View, adica marcheaza aparitiile cuvantului cheie in text. Acest tool va poate ajuta in determinarea zonelor din pagina care contin o densitate mai mare a cuvantului/expresiei cheie. De ce trebuie sa stiti asta? Pentru a va asigura ca aveti o denstitate mai mare in prima treime a paginii, dar pe de alta parte, sa fie o distributie uniforma si naturala in celelalte 2 sectiuni.
Toate cele bune,
Ciprian.
O noua zi, un nou tool: Search Engine Inclusion Tool. Deocamdata e pentru un singur link, si doar pentru 4 engine-uri de cautare, insa adaug in curand noi SE-uri si pun maxim 5 site-uri.
Toate cele bune,
Ciprian.
Postat în original de ITE @ Jan 10 2006, 04:47 PM) [post=8920
Nu stiu daca are rost acest tool. Creeaza o redundanta
Ultima modificare făcută de Ciprian Sorlea; 26th May 2006 la 18:42.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
De ce?Postat în original de Cristian Mezei @ Jan 11 2006, 04:04 PM) [post=8930
Primele SEO Tools powered by Dot SEO.
Ce parere aveti?
BTW, inca mai sunt niste feature-uri de implementat
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)