Salut!
Stiti vreo alternativa gratuita pentru Adobe Dreamweaver?
De fapt m-ar interesa doar pentru editare de pagini html, deci daca are posibila trecerea de la WYSIWYG la cod si editarea in ambele variante ar fi super.
Multumesc pentru sugestii!
Salut!
Stiti vreo alternativa gratuita pentru Adobe Dreamweaver?
De fapt m-ar interesa doar pentru editare de pagini html, deci daca are posibila trecerea de la WYSIWYG la cod si editarea in ambele variante ar fi super.
Multumesc pentru sugestii!
Ai incercat Aptana Studio ?
Eu il folosesc de vreo 2 ani si sunt foarte multumit de el, are inclusiv ftp (dar nu-l folosesc). Am versiunea 2.0.3 (Standalone), e de prin februarie 2010, acum cred ca a mai avansat.
EDIT:
Am uitat sa-ti spun ca il folosesc pentru PHP, HTML, CSS si Javascript.
Ultima modificare făcută de Gabriel Puscuta; 6th November 2010 la 19:36.
notepad
Editplus :-)
Kompozer.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
asa cum au spus si celialti mai sus notepad+ editplus sau in cazul meu ca sunt pe linux gedit
Am lucrat 4 ani cu Dreamwaver, mereu am zis de ce drak sa scri nu stiu ce inputuri la forumular cand apesi 2 butoane in dreamwaver si face el totul singur. Ce tampiti trebuie sa fie aia care folosesc editoare gen notepad. Probabil ca odata cu varsta m-am tampit si eu, pentru ca asa cum vezi am ajuns sa recomand un editor cat mai simplu si cateva pluginuri pentur colorarea codului, autocomplete la cod, si eventual unde e capatul acoladei.
O varianta ar fi Amaya
O alta varianta ar fi un pachet de hosting de la 1and1, la pachet de 4$/luna ai licenta NetObjects Fusion, la 10$/luna ai licenta Dreamweaver
din cate stiu eu, varianta trial mergea folosita la nesfarsit. cel putin mie nu mi-a oprit nimeni pana acum programul :-)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)