Cum am spus in primul post, "Poate ca va pare cunoscut", dar e GRATIS!
Bdw nu e versiune wr, e o platforma cu design asemanator doar.
Astept raportarea in continuare a bugurilor sesizate.
Cum am spus in primul post, "Poate ca va pare cunoscut", dar e GRATIS!
Bdw nu e versiune wr, e o platforma cu design asemanator doar.
Astept raportarea in continuare a bugurilor sesizate.
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Am verificat manual si toate imaginile de pe sit au alt...We found 11 images on this website.
0 alt attributes are empty or missing!
@andreiphd - - exact asta spune si raportul
We found 11 images on this website. = am gasit 11 imagini pe acest website
0 alt attributes are empty or missing! = 0 ( ZERO ) atribute sunt goale sau lipsesc, adica, toate au ALT
Problema se pare ca este la iconita de OK al raportului ...
Multumesc de raportare a bug-ului
1. Be careful! Your website without www doesn't redirect to www (or the opposite). It's duplicate content! - Problema rezolvata, se pare ca nu e observata.
2. Greseste teribil locatia serverelor.
.
www raportata deja , lucram la remediere
problema cu localizarea IP urilor, a fost si asta raportata, insa pana acum nu am gasit un DB de locatii cu informatii 100% reale
1. maxmind / geoip sunt cele mai folosite dbs insa stiu ca trebuie lucrat cu atentie atunci cand vine vorba de custom stuff.
2. ca si sugestie, incearca sa tii local jquery (pentru a evita long pageload time (am verificat speed si media o am 72-108 kbps - stick Digi)). Am fost nevoit sa dau 2 f5-uri ca sa imi incarce pagina. Stiu ca majoritatea au viteza mai buna dar ... ai cerut sugestii
3. la partea de raportare, am rulat si varianta cealalta pentru a vedea daca intr-adevar ce vad eu lipsa, chiar este. Rezultate:
a - Alexa are valoare vs N/A (you)
b - inside page analysis ok vs blank fields (you)
c - doctype & encoding: ok vs 'missing' (you)
d - last G crawl - inexistent vs data (you) - un plus !
e - locatie server: RO - " " vs Locatie (chiar daca nu este corecta) - mi se pare deja ceva mai bine desi sincer, nu prea vad cat de mult conteaza
f - diferenta de punctaj intre cele 2 variante, in cazul testat, este de 1.2 ceea ce nu mi se pare extraordinar de mult tinand cont ca vorbim de ceva 'beta'
4. ca si design, daca div-ul home l-ai lasa pe width XX% si min-width:820px poate l-ar face mai .... "aerisit"
4.1 - Logo : daca te-ar ajuta, si nu este graba, iti pot da 1-2 variante de logo saptamana viitoare. Free of charge, evident.
--
Cam atat din parta mea, pentru moment.
==
PS: in caz ca exista, injuraturile pentru randurile de mai sus, le prefer publice, asa cum mi-am dat si eu cu parerea
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
@EHR
1) DB-urile respectiev sunt cele maifolosite dar nu cele mai exacte
2) jqueriul este client, cu toate astea, sursele au timpi de raspuns mare - asta nu poate fi optimizat decat prin caching - insa ar scadea mult acuratetea datelor
3)
- Valorile alexa sunt prezente pe toate rapoartele , lipesesc estimarile de trafic sau nu sunt corecte pt multe dintre ele ( lucram la formula de calcul pt estimare )
- inside pages analysis - nu este realizata in totalitate momentan, pentru ca dureaza destul de mult
- doc & encoding - lucram la implementare
4) ref la design - va fi implementat responsive design pentru a fi usor accesibil dupa orice device si ulterior o sa ajustam div-urile si css-urile
Astept cu interes variantele de logo. Ma intereseaza sa fie cat mai simple. La cel postat acum am lucrat max doua minute
Per ansamplu e chiar o jucarie ok. Daca vei reusi sa remediezi micile buguri, va fi si mai bine. Fiind free of charge, e un instrument ok pentru o analiza fugitiva.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Draga Bogdan, aici vorbim despre descoperirea bugurilor. Nu stiu daca ai lucrat in viata ta ca Tester dar fiecare bug se mentioneaza de fiecare daca cand este intalnit
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)