Sal Cosmin,
Am testat si eu aplicatia. E destul de ok, cu singura mentiune ca target-ul caruia i se adreseaza sunt exact cei care nu comanda servicii seo, ci prefera sa "invete" ei. Pentru un potenial client, raportul este scris in "latina", el oricum nu are habar si nici nu il intereseaza.
Probleme aparute:
- nr linkuri sitewide, nu cred ca sunt relevante. As prefera nr de root (mult mai importante pentru pozitionare).
- nr h1, irelevante. Prefer analiza h1,h2,h3 decat nr de h1.
- 0 blogging. "nu am gasit blogul"! E primul link din pagina 
- nu am gasit link catre twitter si FB, dar asta nu inseamna ca nu le am. Nu le am in prima pagina! Nu e o eroare, sau o problema, daca nu sunt in prima pagina.
In rest, repet, destul de ok, de apreciat initiativa.
Singura problema este targetul. Clinetul "clasici" cere oferta prima pagina cuvant "x", nu-l doare de audit si alege in functie de pret! Ieftin, rapid si "vad eu dupa".
Clientii care cunostinte de termenul SEO = optimizare motoare de cautare, stiu si destule site-uri care genereaza rapoarte, si implicit nu sunt cei care pot comanda un serviciu seo, pe baza unui audit automat.
Clientii mari, au nevoie de audit de 10 pagini, cu analiza completa si detaliata, implicit nu folosesc astfel de aplicatii.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.