Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Cerere oferta Audit

sambo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2006
    Posturi
    75
    Putere Rep
    34

Implicit

Ca a venit vorba de audit.
    Care sunt tarifele pentru auditare de site ?
    Cum se stabilesc ?

Pentru un site de prezentare firma, maxim 30 pagini (drupal sau wordpress) cam la ce tarif va ganditi ?
    Treaba asta chiar ma intereseaza si astept raspunsuri serioase (sunt dispus sa platesc dar doresc portofoliu din partea celor ce inainteaza oferte).
    Multumesc.
    Ultima modificare făcută de sambo; 1st August 2008 la 00:30. Motiv: edit

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Ti-am mutat postul. Daca erai mai atent ai fi vazut ca era thread-ul meu unde ceream alte informatii decat cele oferite de tine.

Atentie. Atat cer.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

forapathy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    212
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de sambo Vezi Post
    ..astept raspunsuri serioase (sunt dispus sa platesc dar doresc portofoliu din partea celor ce inainteaza oferte)...
    Multumesc.
    e ca si cum ai spune: Vreau sa se lucreze pentru mine pe degeaba.. dar daca trebuie neaparat.. sunt dispus sa platesc..
    Imi place ca multi fac cursuri de management sau marketing dar nu se intereseaza nimeni de efectul cuvintelor folosite..
    Cand ceri un serviciu nu mai spui "sunt dispus sa platesc" pentru ca asta inseamna ca "eventual daca am sa am eu chef am sa iti dau si tie de o bere"
    In schimb ai putea sa zici: Nu am buget prea pare dar putem vorbi si cadea de comun de accord.

din ce am vazut pe forumul asta sunt multi care ar putea sa faca asta fara sa se chinuie prea mult dar nu prea cred ca ai sa dai peste multi care o sa faca un portofoliu cu:
    - am indexat site-ul cutare in 2 zile
    - site-ul cutare are 1000 de pagini indexate
    - cautare dupa cuvantu cutare pe google apare in prima pagina, pozitia 5
    Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2006
    Posturi
    75
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu imi rastalmaci vorbele ca nu are rost.
    Chestia cu managementul si marketingul nu am prins-o.

Cand ceri un serviciu care nu prea este popular pe piata specifici si faptul ca platesti.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu as incerca sa te ajut, dar nu prea am inteles care e diferenta intre audit si review. Daca doresti doar niste sfaturi in materie de SEO te pot ajuta.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de w!ll Vezi Post
    Daca doresti doar niste sfaturi in materie de SEO te pot ajuta.
    Un audit reprezinta toate acele sfaturi ale tale, puse intr-o ordine bine stabilita, usor de citit si de implementat.

Un audit bine facut intra si foarte in detaliu.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de sambo Vezi Post
    Ca a venit vorba de audit.
    Care sunt tarifele pentru auditare de site ?
    Cum se stabilesc ?

Pentru un site de prezentare firma, maxim 30 pagini (drupal sau wordpress) cam la ce tarif va ganditi ?
    Multumesc.
    Imi postez oferta mea aici public, pentru ca nu am de ce sa ma ascund. Oricine poate afla niste preturi la orice moment, deci...
    Pentru site-ul in discutie un audit complet realizat de mine te costa 600 EUR + TVA (adica 20 EUR / pagina).

De ce am boldat cuvantul "complet"?
    Auditul meu cuprinde o analiza TOTALA asupra fiecarei pagini a site-ului, prin asta intelegandu-se: un set de cuvinte cheie POTRIVITE pentru care urmarim pozitionarea paginii respective, starea actuala a paginii dpdv seo, evidentierea problemelor de orice natura ce pot pune in pericol sau impiedica pagina sa se claseze bine pe cuvintele cheie definite, solutii la problemele evidentiate.

Atentie: auditul nu presupune si punerea in practica a solutiilor prezentate de catre mine. Auditul iti spune ce probleme ai si cum pot fi rezolvate. Daca alegi sa ma ocup si de rezolvarea lor, asta este un job diferit.

De ce costa atat auditul?
    La prima vedere poate parea un pret mare, insa dupa cum am scris mai sus pretul este de 20 EUR/pagina pentru tipul de site adus in discutie, un pret "de luat in calcul" dupa parerea mea, avand in vedere ca iti pun "pe tava" problemele si solutiile.

Costa atat pentru ca timpul inseamna bani.
    Costa atat pentru ca licentele de programe costa bani.
    Costa atat pentru ca un audit BUN de x EUR iti poate aduce tie xxxxx EUR daca este aplicat intocmai si la timp.
    Costa atat "la mine" pentru ca am cateva rezultate bune. Probabil la altii mai buni decat mine costa cel putin dublu, la altii mai putin buni decat mine costa exagerat de putin.
    Si as putea continua la nesfarsit (cred)... dar nu ar avea rost. Deci, cam asta ar fi oferta mea publica pentru tine.

Si de aici putem continua discutia daca esti interesat si din Bucuresti la o intalnire sau e-mail, telefon, fax, mess, porumbei calatori, etc.

Numai bine.

PS & OFFTOPIC
    Apropos, pentru ce care nu stiu sau se impiedica atunci cand aud niste preturi... Un audit HACCP, SRAC, ISO, IQNET, etc pentru o companie mica, de 30 de angajati, in Romania, costa de la 10.000 EUR in sus... asa ca... nu va mai mirati.

sovidiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    13th September 2007
    Posturi
    58
    Putere Rep
    32

Implicit

Fie ca ai site in Drupal sau in Wordpress, nu prea conteaza numarul de pagini al site-ului ci doar paginile tip SSI (dinspre partea server-ului) ce compun site-ul.

Cum s-ar spune, daca site-ul tau are 1.000 de pagini, eu pot sa-ti cer 15.000 de euro pentru un audit la 15 euro per pagina, dar nu ar avea vreun sens deoarece -- in WordPress, de exemplu -- doar header.php, footer.php, index.php, single.php, arhive.php, comments.php, category.php si page.php ar fi cele care-ar trebui vizate de audit.

Vezi ce pagini are template-ul de WordPress sau de Drupal pe care il foloseste site-ul tau si iti fac o oferta de:

- 10 euro per pagina (header.php, footer.php samd) la HTML

- 10 euro per pagina la textul lizibil (afisat vizitatorilor).

Combinate, cele de sus ar ajunge la 17 euro per pagina, pentru un audit al HTML-ului si al textului lizibil de pe paginile site-ului tau.

Rezultatul palpabil al unui astfel de audit, daca ii implementezi recomandarile, ar fi acela ca obtii:

- HTML valid si semantic (cu o logica pe care o abordeaza si cei de la W3C si motoarele de cautare)

- intertext pe pagina, in site, in afara site-ului (cu alte site-uri web).

Pretul cerut per pagina e foarte mic dar e dat in ideea ca esti o persoana serioasa. Cu oameni neseriosi nu are rost sa pierdem timpul.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Pretul meu de auditare este conform orelor petrecute pentru finalizarea audit-ului.

Exista si un prag minim de ore insa.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2006
    Posturi
    75
    Putere Rep
    34

Implicit

Imi cer scuze pentru ca nu am fost pe faza in ultimele zile.
    Multumesc pentru ca ati dat atentie cererii mele.
    In perioada urmatoare o sa discut cu colegii mei planul de marketing pentru net.
    Dupa ce o sa am o directie (cred ca 30 zile) o sa va anunt.
    Va informez si in cazul unui raspuns negativ (adica daca nu mai este de actualitate cererea de audit).

In cazul in care se va face, voi cere "auditorului" si partea a doua, implementarea solutiilor pe care le recomanda in urma studiului.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cerere oferta webdesign
    De adi_deg în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th May 2009, 16:31
  2. cerere oferta - realizare website
    De toni în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th May 2009, 00:42
  3. Cerere oferta optimizare
    De prodan_13 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1