Am primit si noi feedback din acesta legat de site-ul nostru de cursuri - dar de ce aveti site-ul facut cu Blogger, sau de ce nu aveti toate atributele on page etc. Ce se pierde din vedere e ceea ce conteaza de fapt cel mai mult: daca suntem primii pe Google cu un site pe care l-am creat gratuit si l-am optimizat minim, inseamna ca totusi stim ce facem, nu? Deja nu se mai poate spune ca nu exista concurenta in domeniu.
Iar legat de Blogger, e doar o alta unealta gratuita pe care ne place sa o folosim, la fel ca Google Analytics. Chiar daca are limitari ca platforma, asta e un lucru care mai degraba ne ajuta sa intelegem mai bine cursantii care trebuie sa optimizeze site-uri cu tot felul de probleme.
La cursuri se arata site-urile pe care le-am optimizat in domenii foarte concurentiale si care au ajuns pe prima pozitie pentru cuvinte cu peste 90.000 de cautari lunare (Romania) si cu peste sute de mii de cautari in afara. Se intra in Google Analytics, se arata ce a avut efect, se explica ce trebuie sa faci neaparat si cu ce nu trebuie sa pierzi timpul.. Oricum scopul nostru e sa predam cat mai bine, nu sa ii multumim pe cei care vor sa fim perfecti ca sa ne aleaga. Stiti bancul cu femeia perfecta care il astepta pe barbatul perfect![]()

Răspunde cu citat