Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Cursuri de programator sau/si designer

NetraKID este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd November 2006
    Vârstă
    34
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit Cursuri de programator sau/si designer

Am incercat sa caut un thread asemanator dar nu am gasit, ma intereseaza daca stiti ceva cursuri pentru a deveni programator php, java, ( nu C++ ) sau chiar si cursuri de designer, la care primesti diplome care sunt recunoscute pe plan international. Sper sa intelegeti ce vreau sa spun, am auzit despre astfel de cursuri platite dar nu stiu nimic despre ele, orice informatie ar fi binevenita.

P.S : scuze daca nu postez in forumul potrivit, dar nu stiu care ar fi acela

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    36

Implicit

Te intereseaza doar diploma sau vrei sa si inveti?

NetraKID este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd November 2006
    Vârstă
    34
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit ...

sigur ca ma intereseaza sa si invat, scopul principal este sa invat. Nu sunt chiar afon la programare si la design dar nici indeajuns de bun pentru a imi face un viitor din asta, cel putin nu inca.

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    36

Implicit

Pune mana si munceste in particular. Stabileste un proiect pe care vrei sa-l faci si cauta informatia cum sa-l faci.
    Hotaraste-te ce vrei sa faci bine, design sau programare. La ce te pricepi mai bine? Ai imaginatie bogata, fa design, ai idei de site-uri, fa programare.
    Daca varsta pe care o vad este adevarata, atunci mai ai un pic si te duci la facultate. Fa ce-ti place, insa in facultate n-o sa inveti mare lucru, trebuie sa muncesti in particular.

Banuiesc ca vrei sa te angajezi sau ceva de genul, nu-ti trebuie diplome ca sa te angajezi ca programator/designer. Portofoliul conteaza si te defineste ca prog/designer.

pentru a deveni programator php, java, ( nu C++ )
    E bine sa stii din fiecare cate ceva. Ti-o spun din proprie experienta, pentru a invata sa faci programare in java iti trebuie timp si un milion de draci, cel putin asa a fost la mine cand am vrut sa fac app in java. Am abandonat si am ramas la ceea ce stiu mai bine.

Tot internetul este plin de resurse php+mysql+ajax+js+smarty+ce vrei tu, banuiesc ca stii.

misu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    637
    Putere Rep
    38

Implicit

Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare

glumetzul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    19th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    26
    Putere Rep
    33

Implicit

Am si eu cam aceeasi problema. Diferenta este ca eu muncesc destul de mult in particular iar acum ma vad in necesitatea de a prezenta o hartie kre sa ateste calitatile mele si nu am de unde s-o scot. Asadar caut un curs cat mai rapid si intens la sfarsitul caruia pe baza unui examen sa primesc o blestemata de hartie pe kre sa spuna ca sunt bun de programator.

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Java - SCJP si daac poti JCA etc
    PHP - nu prea gasesti

Cel mai important e portofoliul. Ce background ai? Facultate, liceu?
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    19th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    26
    Putere Rep
    33

Implicit

portofoliu am dar eu vreau sa ma constitui k pfa in domeniu iar aia de la primarie evident nu vor sa imi dea autorizatia decat daca demonstrez cu o hartie ca stiu ce vreau sa fac.

sunt student la o facultate fara prea mare legatura cu asta. la sfarsitul liceului
    am dat atestatul ala la informatica pe kre nu m-am dus sa il ridic indignat fiind k l-au luat toti dobitocii desi nu stiau o boaba. acum vazandu-ma in situatia de a necesita o hartie m-am dus la liceu unde l-am primit suspect de repede dupa 2 ani si ceva de la absolvire dar cand m-am uitat pe el am observat ca scria pe el ca sunt un aparat de operator pc. culmea e k imi aduc aminte in mod distinct k la acel examen am dat o proba de word, una de programare in C++ si una de lucru cu baze de date in foxpro plus un proiect in domeniu.
    dupa cum spuneam atestatul l-au luat toti dar daca s-ar fi dat pe bune, l-ar fi luat doar cei kre stiau ceva programare si totusi pe foaie scrie operator.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

eu am luat fara probleme autorizatia de la primarie pentru servicii informatice fara probleme, fiind student la electronica. Dar oricum la electronica am trecut putin si prin html si prin niste programare, deci s-a legat la mine !
    :)

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    19th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    26
    Putere Rep
    33

Implicit

Din ce am inteles pentru Alte activitati legate de informatica (caen: 7260) se poate lua autorizatia direct cu diploma aia de la sfarsitul liceului. pentru ce m-ar interesa pe mine insa (7222 si 7221) cam e nevoie de o diploma mai specifica. nu stiu ce sa zic. o sa incerc un curs dar nu as vrea s-o lalai 2 luni cu el. daca s-ar putea sa ma cheme cat mai multe ore pe zi si sa se termine cat mai repede ar fi ideal. de fapt daca s-ar putea sa imi dea direct examen fara sa mai fac cursul ar fi si mai bine

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [Caut] Programator & Designer
    De StarNET în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 5th December 2009, 04:15
  2. Caut programator si designer web
    De charlieking în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th March 2009, 11:07
  3. Caut un designer si/sau un programator
    De marius4896 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5