1 out of 1 members found this post helpful.
Dezactiveaza proxy rotation, mareste la 5 -10 secunde random delay before going to the next ...
1 out of 1 members found this post helpful.
Primul screenshot: la ambele pun 10-15 secunde. Pare mai natural, de obicei nu treci la pagina urmatoare sub 3 secunde, nici n-ai timp sa citesti titlurile site-urilor in 3 secunde
Al 2-lea screenshot: lasa asa cum e, sa le ia random
Proxy nu folosesc, dupa cum ziceam, 100 keywords verificate odata, fara delay, nu cere captcha (presupunand totusi ca keyword-urile se afla in pagini fruntase. Daca toate-s pe paginile 8-9, sau mai rau, nu-s deloc in primele 100 - eu de obicei pun sa verifice doar primele 100 - vor fi mai multe interogari la google si implicit, va aparea mai rapid captcha. Dar eu verific vreo 100+ unde majoritatea-s in primele 2-3 pagini, dupa cum ziceam, fara delay, intr-un minut toate-s verificate, fara captcha).
Da, am setat sa-mi arate captcha si o introduc manual, cand verific mai multe site-uri, dar din nou, daca tot vrei sa bagi captcha manual, mai bine pui delay mic sau chiar 0 intre query-uri, pt ca altfel o sa bagi captcha-uri din 10 in 10 secunde, ceea ce ia timp si e stresant. Asa, fara delay, le introduci pe toate aproape imediat (conteaza si nr de thread-uri setate, eu am setate 5, deci dupa ce introduci captcha pt un thread, va mai cauta cateva pagini fara sa ceara captcha).
Signatura lipsa