Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Blocare de catre Google a softului de verificare rankinguri

NVR
    NVR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    16th February 2014
    Locaţie
    Romania / Germania
    Posturi
    57
    Putere Rep
    21

Implicit Blocare de catre Google a softului de verificare rankinguri

Salut!

Am achizitionat pachetul SEO Power Suite de la Linkasssistant si am inceput sa folosesc Rank tracker-ul din componenta sa. Am creat o lista de vreo 700 keywords pe care as fi dori sa le urmaresc, insa dupa putine cautari am fost blocat de catre Google, cerandu-mi sa introduc captcha la fiecare keyword. Aceasta problema evident ca nu era mentionata in descrierea produsului inainte de achizitionare pe site la furnizor, insa este una care ma face sa nu pot folosi deloc softul. Ei se arata dezinteresati de problema mea si ma trimit la resursele online de pe siteul lor: ofera spre vanzare 1000 captcha-uri la 6,95$, insa eu nu mai doresc sa platesc nimic. Alta solutie este folosirea de proxyuri romanesti, insa nu gasesc destule free si oricum, mor repede. Alte solutii le sugereaza aici www . link - assistant . com / blog / seo - software - with - anti - captcha/ Mai foloseste cineva acest pachet? Cum ati reusit sa scapati de Google din carca? Ce setari ati folosit? Ma poate ajuta cineva sa gasesc proxy-uri romanesti?

Daca considerati linkul de mai sus incalcare a regulamentului va rog sa imi spuneti si il sterg. Am incercat doar sa ofer o lica referinta la problema mea, ca sa inteleaga toti cu ceea ce ma confrunt. Multumesc.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Nu scapi. Nu folosesti ip-ul tau pentru interogari pentru ca-ti blocheaza cautarile si e posibil sa-ti dea si penalizare la site (daca esti insistent, e interzisa aceasta activitate in regulile lor. Am citit acum catva ani ca au fost penalizate site-uri pentru asa ceva, dar nu eram nebun sa fac interogari pe 700 keywords).

Ai nevoie de proxy (foarte multe pentru 700 keywords) si rabdare, daca ai 700 keywords Teoretic le verifici 1 data pe luna sau chiar 1 data de 3 luni, asa ca lasi softul sa mearga 1 noapte si dimineata le ai. Daca insisti, risti penalizare.

Captcha nu e pentru goole, pentru ca google nu e prost, se prinde ce cauti

-----

la fiecare keyword, el verifica in google, deci daca ai 700 de queries instant, normal ca te blocheaza. Poti sa setezi delay la cautari si sa-l lasi 1 zi sa caute, dar tot risti sa ti-o iei, avand acelasi ip. Nici un site (mare) nu verifica 700 de cuvinte de ce ai face asta?
    Ultima modificare făcută de Tom; 5th March 2014 la 17:11.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Poti face altfel. Fa mai multe proiecte de 100 de keywords si pune Human Emulation Delay de 10-15 secunde.

Apoi, seteaza scheduler-ul sa verifice in fiecare zi cate un proiect (ca sa nu faci tu manual) si o sa mearga perfect. Rulez tool-ul pt 100+ keyword-uri deodata, fara human emulation delay si nu cere captcha. Insa, cand trec la al 2-lea proiect de 100+ keywords, cere. Probabil daca as pune human emulation delay n-ar cere, dar verifici manual (nu cu scheduler) si n-am timp sa astept 1-2 ore sau cat dureaza. Asa, verifica intr-un minut toate 100 keyword-uri si e ok.
    Signatura lipsa

NVR
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    16th February 2014
    Locaţie
    Romania / Germania
    Posturi
    57
    Putere Rep
    21

Implicit

Tom, nu stiam ca imi poate fi penalizat siteul pentru astfel de lucruri. Merci. Voi fi mai vigilent.

Tymbark, multumesc ca ai scris. Ma bucur ca am gasi pe cineva care l-a facut sa functioneze. Te rog sa ma mai ghidezi cum sa setez aceasta unealta ca sa imi meraga si mie. Astfel, am setat Random delays between queries la 10-15 s asa cum ai zis. Ce pun la Random delays before going to the next results page? Enable delays after interrupted queries DA sau NU?

Screenshot
    screen.jpg

User agents am asa. Modific ceva?
    screen1.jpg

Proxy rotation iti e enabled? Asa e la mine. Modific ceva?
    screen2.jpg

Ma gandesc ca la CAPTCHA settings tot asa ai.
    screen3.jpg

Multumesc.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    51
    Posturi
    616
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Dezactiveaza proxy rotation, mareste la 5 -10 secunde random delay before going to the next ...

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Primul screenshot: la ambele pun 10-15 secunde. Pare mai natural, de obicei nu treci la pagina urmatoare sub 3 secunde, nici n-ai timp sa citesti titlurile site-urilor in 3 secunde

Al 2-lea screenshot: lasa asa cum e, sa le ia random

Proxy nu folosesc, dupa cum ziceam, 100 keywords verificate odata, fara delay, nu cere captcha (presupunand totusi ca keyword-urile se afla in pagini fruntase. Daca toate-s pe paginile 8-9, sau mai rau, nu-s deloc in primele 100 - eu de obicei pun sa verifice doar primele 100 - vor fi mai multe interogari la google si implicit, va aparea mai rapid captcha. Dar eu verific vreo 100+ unde majoritatea-s in primele 2-3 pagini, dupa cum ziceam, fara delay, intr-un minut toate-s verificate, fara captcha).

Da, am setat sa-mi arate captcha si o introduc manual, cand verific mai multe site-uri, dar din nou, daca tot vrei sa bagi captcha manual, mai bine pui delay mic sau chiar 0 intre query-uri, pt ca altfel o sa bagi captcha-uri din 10 in 10 secunde, ceea ce ia timp si e stresant. Asa, fara delay, le introduci pe toate aproape imediat (conteaza si nr de thread-uri setate, eu am setate 5, deci dupa ce introduci captcha pt un thread, va mai cauta cateva pagini fara sa ceara captcha).
    Signatura lipsa

NVR
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    16th February 2014
    Locaţie
    Romania / Germania
    Posturi
    57
    Putere Rep
    21

Implicit

Ai dat sa verifice si competitori? Are vreo influenta asupra blocarii?
    Ultima modificare făcută de NVR; 5th March 2014 la 23:31.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Hm... nu verific tot timpul, uneori ii am disabled si verific rar. Ca efect "negativ" pt tool aar fi ca, daca pt unele keyword-uri, un competitor nu-i in top 100, dar eu sunt pe prima pagina, practic, tool-ul va verifica toate 100 rezultate incercand sa-l gaseasca si pe el. Astfel, cresc sansele sa-ti dea captcha, mai ales daca unul sau mai multi competitori nu-s in primele pagini sau sunt clasati mult mai slab ca tine.

Practic, e vb de numarul de query-uri catre google intr-un interval de timp. Nu stiu care-i valoarea pt care nu-ti da captcha, trebuie sa testezi si tu (uite un caz, de exemplu, daca esti pe RDS si dupa ce dai un disconnect si reconnect la router iti da un IP de pe care altcineva, tot SEOist a verificat multe ranking-uri, iti va aparea captcha f rapid, am patit-o).

Oricum, asta cu captcha am vazut sa "treaca de la sine" dupa cateva ore. De aia, cand cere captcha, fa o pauza de cateva ore si ruleaza iar (eu, pe RDS, sau disconnect sa-mi dea alt IP, daca vreau sa verific in cateva minute toate ranking-urile - multe site-uri, zeci de keyword-uri, mai multe motoare de cautare, fara delay, deci imi cere captcha rapid)
    Signatura lipsa

sergiuliano este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    43
    Posturi
    499
    Putere Rep
    38

Implicit

alta solutie e sa folosesti planul Free de la GeoRanker care rezolva deja problema IP-urilor locale
    GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Da, dar el vrea sa foloseasca pt sute de keyworduri. Nu stiu cate tool-uri free merg pt atatea keyword-uri
    Signatura lipsa

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Rankinguri domenii .co in Romania
    De Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th January 2012, 15:11
  2. modificari in rankinguri incepand cu 01oct ?
    De eltoreador în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 19th October 2010, 20:51
  3. cautare in google cu cod de verificare
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 10th March 2009, 10:40
  4. Penalizare Google - verificare
    De Consumatorul în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th June 2008, 09:13
  5. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd February 2008, 14:10