>1 Nu pot trece dintr-un profil in altul decat daca ies, nu exista back in pagina profil si nici unde pot alege sa trec in alt profil in alta parte, mi se pare normal sa poti schimba profilul.
Se face restartand aplicatia. Intradevar optiunea nu e implementata.

>2 Sa imi apara in lista doar directoarele selectate dupa ce fac selectia si dau ok, ex directoare romanesti si nu toate directoarele si cele alese sa fie doar selectate, cred ca ar fi mult mai usor

Este implementata, in lista sunt marcate cu checkbox cele selectate.

>3 In raport sa scrie si directoarele esuate pt a vedea clientul caruia ii transmit raportul ca am incercat inscrierea si nu mint.
Nu e implementat.

>4 Cum sterg un profil ?
Se poate direct din directorul C:\ProgramData\Submit Suite\Website Submitter\profiles\ in Vista sau C:\Program Files\Submit Suite\Website Submitter\profiles\ in Windows mai mic

>5 Ultima sugestie care ar fi super sa pot folosi title ancor text diferiite la alegere din cele introduse in profil si sa fie
Se pot folosi titluri si descrieri diferite.

Eu am publicat planurile mele pentru versiunea 3, am scris de multe ori despre ele. Ideea e ca toate noile functionalitati le-am mutat in o versiunea noua, care foloseste acealsi motor de inscriere ca si Feed Submitter si Anunturi (de 3 ori mai rapid). Ei bine pentru a ajunge la versiunea asta e munca, munca pe care eu o dozez si o impart cum pot mai bine.

Am ales sa implementez o parte din sugestii (oana in versiunea 2.6) si o parte nu, asta e decizia mea fiindca dezvolt in paralele versiunea 3 care oricum are deja inglobate functionalitati gen schimbare profil, etc

Un plan de release il fac de obicei bazat pe ce implementez si aleg dn sugestii care le consider importante si relevante si pentru ceilalti utilizatori pastrand insa usurinta de folosire a aplicatiei.

Aplicatia e user-driven altfel nu ajungea aici insa nu e singura aplicatie la care lucrez si va trebui sa ai putin rabdare cu modificarile. Versiunile pana acum intermediare pana la 2.6 au avut intradevar numai modificari de features minore si fixuri, insa daca te uiti la Feed Submitter si la Anunturi o sa iti dai seama de ce vreau sa fac trecerea pe enginul care l-am folosit acolo.

Astept si sa imi apara cateva componente pentru Codegear 2009 care inca nu sunt facute (componentele de la Bergsoft de exemplu).

Planul este ca WS sa fie migrat pe un engine nou si versiunea 3 sa apara cu 8000 de directoare. Acum curat si lista de drectoare noua, care o sa aiba alta ordine si posibilitate de selectie.

Imi pare rau daca ti-am inselat asteptarile, nu sunt o corporatie, suntem 2 oameni in spate la aplicatiile astea. Sa versiunea 3 e ceea ce ai asteptat.