Verifica PM, reducerea de 25% este inca valabila pentru toti membrii Seopedia.
Verifica PM, reducerea de 25% este inca valabila pentru toti membrii Seopedia.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Another day, another dollar, in cazul asta 37. Trimite-mi si mie licenta please![]()
Bun soft, mmariusel...
pacat ca nu merge la mine![]()
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Naah...am programul de peste 1 an...a mers bine la inceput...acum cateva luni am upgradat la o versiune noua...de atunci nu mai merge...gaseste doar primul director, introduc datele dupa care se blocheaza...
In urma cu ceva vreme am trimis email la voi...am avut cateva email exchanges cu o doamna (probabil sotia ta), n-a reusit sa ma lamureasca, ii tot explicam care e problema si venea cu niste solutii puerile (sorry). De atunci nu l-am mai folosit - ma joc cu InFormEnter pentru Firefox si isi face treaba rezonabil![]()
Sunt absolut sigur ca exista o explicatie, scrie pe pagina de contact si o sa gasim o solutie impreuna la problema.
Salut,
Am o mare problema cu faptul ca nu pot sterge directoarele EXISTENTE din aplicatie(website submitter). Marea majoritatate imi sunt pur si simplu inutile si nu pot scapa de ele, decat daca le deselectez de fiecare data cand doresc sa reiau inscrierile. La un numar de ~ 4000 de directoare, imi ia ceva timp. Cred ca ar fi o idee buna sa integrezi si posibilitatea de a sterge directoare din baza de date.
Ms.
Exista, insa nu e activata doar daca e necesar. Estia un mic registry patch care actuveaza optiunea asta, da un PM te rog cu adresa ta de mail si iti trimit modificarea.
Salut mmariusel !
La pagina asta Website Directory Submitter iti facusem niste sugestii si spuneai ca vor aparea prin martie unele si ca ar fi in planurile tale, iata ca a trecut aproape anul si nimic seminficativ schimbat din problemele care il fac un program foarte greu de utilizat si cu mult timp irosit pentrut ca in afara de baza de date cu directoare romanesti nimic care sa il faca mai functional nu sa schimbat, din cauza asta am cam renuntat sa il folosesc
Daca stie cineva un program care sa cuprinda cele spuse de mine la pagina nr 15 din linkul de mai sus si in care pot adauga directoare romanesti intr-o categorie il rog sa imi spuna si mie numele softului sau sa dea un link
Ps. Te rog spune si mie ca eu ma prind mai greu in care an, luna sau in ce versiune vor aparea schimbari din cea ce iti propusesem eu si spuneai sunt in planurile tale ca ce eu nu am vazut asa ceva si daca ai facut din luna martie ceva schimbari majore in afara la baza de date directoare care ar fi alea ca eu nu le vad ?
Multumesc anticipat pt cei care imi vor da sugestii de softuri pentru inscriere in directoare
>1 Nu pot trece dintr-un profil in altul decat daca ies, nu exista back in pagina profil si nici unde pot alege sa trec in alt profil in alta parte, mi se pare normal sa poti schimba profilul.
Se face restartand aplicatia. Intradevar optiunea nu e implementata.
>2 Sa imi apara in lista doar directoarele selectate dupa ce fac selectia si dau ok, ex directoare romanesti si nu toate directoarele si cele alese sa fie doar selectate, cred ca ar fi mult mai usor
Este implementata, in lista sunt marcate cu checkbox cele selectate.
>3 In raport sa scrie si directoarele esuate pt a vedea clientul caruia ii transmit raportul ca am incercat inscrierea si nu mint.
Nu e implementat.
>4 Cum sterg un profil ?
Se poate direct din directorul C:\ProgramData\Submit Suite\Website Submitter\profiles\ in Vista sau C:\Program Files\Submit Suite\Website Submitter\profiles\ in Windows mai mic
>5 Ultima sugestie care ar fi super sa pot folosi title ancor text diferiite la alegere din cele introduse in profil si sa fie
Se pot folosi titluri si descrieri diferite.
Eu am publicat planurile mele pentru versiunea 3, am scris de multe ori despre ele. Ideea e ca toate noile functionalitati le-am mutat in o versiunea noua, care foloseste acealsi motor de inscriere ca si Feed Submitter si Anunturi (de 3 ori mai rapid). Ei bine pentru a ajunge la versiunea asta e munca, munca pe care eu o dozez si o impart cum pot mai bine.
Am ales sa implementez o parte din sugestii (oana in versiunea 2.6) si o parte nu, asta e decizia mea fiindca dezvolt in paralele versiunea 3 care oricum are deja inglobate functionalitati gen schimbare profil, etc
Un plan de release il fac de obicei bazat pe ce implementez si aleg dn sugestii care le consider importante si relevante si pentru ceilalti utilizatori pastrand insa usurinta de folosire a aplicatiei.
Aplicatia e user-driven altfel nu ajungea aici insa nu e singura aplicatie la care lucrez si va trebui sa ai putin rabdare cu modificarile. Versiunile pana acum intermediare pana la 2.6 au avut intradevar numai modificari de features minore si fixuri, insa daca te uiti la Feed Submitter si la Anunturi o sa iti dai seama de ce vreau sa fac trecerea pe enginul care l-am folosit acolo.
Astept si sa imi apara cateva componente pentru Codegear 2009 care inca nu sunt facute (componentele de la Bergsoft de exemplu).
Planul este ca WS sa fie migrat pe un engine nou si versiunea 3 sa apara cu 8000 de directoare. Acum curat si lista de drectoare noua, care o sa aiba alta ordine si posibilitate de selectie.
Imi pare rau daca ti-am inselat asteptarile, nu sunt o corporatie, suntem 2 oameni in spate la aplicatiile astea. Sa versiunea 3 e ceea ce ai asteptat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)