Salut mmariusel !
La pagina asta Website Directory Submitter iti facusem niste sugestii si spuneai ca vor aparea prin martie unele si ca ar fi in planurile tale, iata ca a trecut aproape anul si nimic seminficativ schimbat din problemele care il fac un program foarte greu de utilizat si cu mult timp irosit pentrut ca in afara de baza de date cu directoare romanesti nimic care sa il faca mai functional nu sa schimbat, din cauza asta am cam renuntat sa il folosesc
Daca stie cineva un program care sa cuprinda cele spuse de mine la pagina nr 15 din linkul de mai sus si in care pot adauga directoare romanesti intr-o categorie il rog sa imi spuna si mie numele softului sau sa dea un link
Ps. Te rog spune si mie ca eu ma prind mai greu in care an, luna sau in ce versiune vor aparea schimbari din cea ce iti propusesem eu si spuneai sunt in planurile tale ca ce eu nu am vazut asa ceva si daca ai facut din luna martie ceva schimbari majore in afara la baza de date directoare care ar fi alea ca eu nu le vad ?
Multumesc anticipat pt cei care imi vor da sugestii de softuri pentru inscriere in directoare

Răspunde cu citat