Pagina 13 din 19 PrimulPrimul ... 31112131415 ... UltimulUltimul
Rezultate 121 la 130 din 187

Subiect: Website Directory Submitter

foxmedia este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th November 2007
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Lucrez acum la o noua interfata pentru toate aplicatiile, mai jos este un exemplu la cum o a arate aplicatia (screenshotul nu e fisier concept de PS ci chiar interfata deja implementat in executabil).

Da! Chiar ma intereseaza!
    Felicitari pentru munca depusa!
    O sa cumpar produsele chiar daca nu sunt 100% cum ma astept. Prefer sa te sustin pentru ca meriti!

Bravo inca o data!

eltoreador este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th April 2006
    Posturi
    46
    Putere Rep
    37

Implicit

am folosit un pic aplicatia si as vrea sa contribui cu cateva sugestii, in masura in care le gasesti si tu utile, poate se implementeaza :

-eu am definit un profil distinct pentru fiecare campanie de inscriere dedicata unui site si cred ca ar fi util sa fie retinute directoarele unde s-a facut inscrierea astfel incat:
    a) sa se poata continua inscrierea dupa ce au fost inscrise cateva directoare si am inchis programul (nu sa reiau de la zero cu directoarele prin care am mai trecut)
    b) sa pot inscrie siteul respectiv si in noile directore care vor apare la un update

-buton/link pentru sugerarea de noi directoare direct din aplicatie

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th April 2006
    Posturi
    46
    Putere Rep
    37

Implicit

1. mea culpa, se pare ca aplicatia ia in calcul si acest caz doar ca nu se tine seama de directoarele "raportate"

Citat Postat în original de eltoreador Vezi Post
    am folosit un pic aplicatia si as vrea sa contribui cu cateva sugestii, in masura in care le gasesti si tu utile, poate se implementeaza :

-eu am definit un profil distinct pentru fiecare campanie de inscriere dedicata unui site si cred ca ar fi util sa fie retinute directoarele unde s-a facut inscrierea astfel incat:
    a) sa se poata continua inscrierea dupa ce au fost inscrise cateva directoare si am inchis programul (nu sa reiau de la zero cu directoarele prin care am mai trecut)
    b) sa pot inscrie siteul respectiv si in noile directore care vor apare la un update

-buton/link pentru sugerarea de noi directoare direct din aplicatie

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Multumesc de sugestie. Amandoua optiuni sunt deja implementate:

1. daca te opresti din inscriere poti relua inscrierea si aplicatia va detecta directoarele la care deja ai inscris. Pentru aceste directoare poti genera si un raport in PDF sau HTML

2. Poti sugera sau adauga directoare noi la Submit Suite - Adaugare directoare sau poti direct din aplicatie sa le adaugi ( uite un film cum poti face asta din Website Submitter )
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

update 24.11.2007 - Website Submitter 2.0 is launched

- optiunile de import si de editare extinse (celor dornici le pot oferi si optiunea de editare completa a listei de directoare - e nevoie doar de o setare "ascunsa" )
    - extinderea directoarelor si orientarea spre directoare regionale ( 360 directoare franceze, 200 directoare spaniole, 160 directoare germane, 400 directoare romanesti )
    - optimizare in procesul de inscriere, imbunatatire viteza
    - optimizari pentru 120 dpi si custom dpi
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti

foxmedia este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th November 2007
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

MAn!
    N-am incercat inca dar PROMIT ca o voi face.
    L-am descarcat insa n-am avut inca timp indeajuns sa-l testez.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th April 2006
    Posturi
    46
    Putere Rep
    37

Implicit

Am lucrat mai serios cu Website Submitter in ultima vreme si sunt de parere ca ajuta in a economisi timpul alocat si in acelasi timp cred ca ar fi util daca s-ar putea controla mai detaliat procesul de adaugare/management al directoarelor noi.
    Iata o chestiune de care m-am lovit:

Am adaugat o lista de 500 directoare (general free directories din cel mai recent update de la vilesilencer) insa la folosirea optiunii Add more directories au fost adaugate by default in categoria "user custom directories" si vad ca au fost adaugate doar 325

1) nu am putut sa schimb categoria.. cum procedez daca la viitorul import o sa vreau sa import directoare romanesti? vor fi incadrate tot in categoira "user custom directories" si in mod cert ar trebui sa fie incadrate intr-o categorie distincta

2) Nu am primit niciun mesaj de tipul "Atentie, o parte din directoarele adaugate de tine erau deja in lista" , ca sa imi pot explica diferenta dintre 500 adaugate si 325 listate

Cateva recomandari din partea mea (sorry daca sunt reluari din alte posturi):
    1) Cred ca ar fi util sa se poata efectua importuri din csv sau xml (cu instructiunile/exemplele de rigoare). Astfel s-ar putea popula si campurile specifice cum ar fi URL-ul de inscriere, categoria etc

2) Avand in vedere dinamica listei de directoare, ar fi util sa existe si campul "date submitted" sau "last updated on"

3) As vrea sa elimin o parte din directoare, folosind lista "REMOVED" de la vilesilencer (directoare care sunt offline cu domenii expirate sau care si-au schimbat categoria -de ex. nu mai sunt free ci sunt Paid sau Reciprocal) cum s-ar putea rezolva? Eu unul inclin catre o varianta bazata pe importul unei liste, similara cu cea de la 1.
    Ultima modificare făcută de eltoreador; 16th December 2007 la 19:36. Motiv: added numbers

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

>Am adaugat o lista de 500 directoare (general free directories din cel mai recent update de la vilesilencer) insa la folosirea optiunii Add more directories au fost adaugate by default in categoria "user custom directories" si vad ca au fost adaugate doar 325

Website Submitter adauga doar cele unice care nu mai exista. Ai optiune pentru import de duplicate insa eu nu recomand optiunea aceasta (ambele optiuni se gasesc in ultima versiune de pe site).

>1) nu am putut sa schimb categoria.. cum procedez daca la viitorul import o sa vreau sa import directoare romanesti? vor fi incadrate tot in categoira "user custom directories" si in mod cert ar trebui sa fie incadrate intr-o categorie distincta

Toate directoarele sunt adaugate in user custom directories. Decizia este luata fiinda explica exact categoria corecta. Pentru directoare romanesti lista extrem de des actualizata ( vezi : Top directoare romanesti - Submit Suite Blog )

>2) Nu am primit niciun mesaj de tipul "Atentie, o parte din directoarele adaugate de tine erau deja in lista" , ca sa imi pot explica diferenta dintre 500 adaugate si 325 listate

Este un check-box pe aplicatie care spune "Import duplicate directories" in momentul importarii.

>Cateva recomandari din partea mea (sorry daca sunt reluari din alte posturi):
    1) Cred ca ar fi util sa se poata efectua importuri din csv sau xml (cu instructiunile/exemplele de rigoare). Astfel s-ar putea popula si campurile specifice cum ar fi URL-ul de inscriere, categoria etc

E intradevar buna cerinta, eu as prefera pentru astel de importuri sa le fac eu manual si sa le adaug pentru toti userii. Ca si tip and tricks, fisierul usercustom.cdb se poate edita ca si fiser CSV.

2) Avand in vedere dinamica listei de directoare, ar fi util sa existe si campul "date submitted" sau "last updated on"
    Excelent, o sa ma gandesc pentru urmatoarea versiune.

> As vrea sa elimin o parte din directoare, folosind lista "REMOVED" de la vilesilencer (directoare care sunt offline cu domenii expirate sau care si-au schimbat categoria -de ex. nu mai sunt free ci sunt Paid sau Reciprocal) cum s-ar putea rezolva? Eu unul inclin catre o varianta bazata pe importul unei liste, similara cu cea de la 1.

Pentru cele din categoria "User custom directories" poti edita, sterge, etc pentru cele din celelalte categorii poti apasa butonul "report" si eu voi face editare si updateul pe server, in felul acesta toata lumea va beneficia de eroare reportata si rezolvata.

Sper ca am raspuns la toata intrebarile, daca lipseste ceva spune-mi si raspund in continuare.
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 16th December 2007 la 22:49.

robert0 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th May 2007
    Posturi
    27
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca vrei te mai ajut eu cu niste directoare free ... dami pm
    si astept si eu o licentza :-"

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de robert0 Vezi Post
    Daca vrei te mai ajut eu cu niste directoare free ... dami pm si astept si eu o licentza :-"
    Directoarele se pot adauga la : Submit Suite - Adaugare directoare

Aplicatia e cormeciala, deci licenta nu vine for free Poti profita insa de reducerea de 25% pentru membrii acestui forum:

Submit Suite - Special promotion (Plata cu Paypal)
    sau
    Submit Suite - 25% Promotion ( plata cu credit card )

Pagina 13 din 19 PrimulPrimul ... 31112131415 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut website submitter
    De sambo în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 10th February 2008, 21:37
  2. Submit in directoare
    De ShaWicca în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 10th February 2008, 15:12
  3. Directory Submitter
    De bogdan985 în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 4