Cea mai mare prob a softului si e de bun simt sa nu imi mai apara macar directoarele la care am dat esuat intr-un proiect la fel cum nu mai apar cele la care am dat ca au fost inscrise si cred ca ar trebui sa o faci cat mai rapid posibil nu pana reusesti sa ajungi la v 3 pt ca se pierde foarte mult timp sa treci din nou prin ele iar de aparut in raport momentan e nimica toata pe langa prob asta.
Cred ca esti de acord cu mine ca esta aiurea sa treci din nou prin ceva prin care ai mai trecut odata degeaba la redeschiderea proiectului si e o cerere decenta si normala care o are toata lumea de la un program de genul asta si cred ca trebuia implementata de mult
Din cauza prob acesteia majore intradevar sunt foarte dezamagit pt ca era un soft romanesc care am crezut ca are vitor dar trebuie sa aibe si un minim necesar de utilizare inainte de vitorul care il are in fata
Apropo si o intrbare pt tine depre termeni de utilizare din licenta softului, am un laptop pe care am doua os (vista si xp) si intrebarea mea este daca pot folosi softul pe ambele sisteme avand in vedere ca normal cand sunt pe un sis nu pot fi pe celalt cu o singura licenta achizitionata pt ca programele care le folosesc nu toate sunt compatibile vista si mai fac cateodata mai multe chesti deoadata si as fi nevoit sa intru dintr-un os in altul din cauza softului tau.
Multumesc anticipat pt raspuns