Pagina 19 din 19 PrimulPrimul ... 9171819
Rezultate 181 la 187 din 187

Subiect: Website Directory Submitter

constantin74 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st October 2007
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Cea mai mare prob a softului si e de bun simt sa nu imi mai apara macar directoarele la care am dat esuat intr-un proiect la fel cum nu mai apar cele la care am dat ca au fost inscrise si cred ca ar trebui sa o faci cat mai rapid posibil nu pana reusesti sa ajungi la v 3 pt ca se pierde foarte mult timp sa treci din nou prin ele iar de aparut in raport momentan e nimica toata pe langa prob asta.

Cred ca esti de acord cu mine ca esta aiurea sa treci din nou prin ceva prin care ai mai trecut odata degeaba la redeschiderea proiectului si e o cerere decenta si normala care o are toata lumea de la un program de genul asta si cred ca trebuia implementata de mult

Din cauza prob acesteia majore intradevar sunt foarte dezamagit pt ca era un soft romanesc care am crezut ca are vitor dar trebuie sa aibe si un minim necesar de utilizare inainte de vitorul care il are in fata

Apropo si o intrbare pt tine depre termeni de utilizare din licenta softului, am un laptop pe care am doua os (vista si xp) si intrebarea mea este daca pot folosi softul pe ambele sisteme avand in vedere ca normal cand sunt pe un sis nu pot fi pe celalt cu o singura licenta achizitionata pt ca programele care le folosesc nu toate sunt compatibile vista si mai fac cateodata mai multe chesti deoadata si as fi nevoit sa intru dintr-un os in altul din cauza softului tau.

Multumesc anticipat pt raspuns
    Ultima modificare făcută de constantin74; 29th October 2008 la 14:43.

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

In versiunea noua exista 3 stari (apana acum e inscris si esuat): inscris,esuat, nu se mai inscrie care o sa rezolve problema asta.

Sugestia e implementata insa decizia de lanare a v3 e luata deja, pentru un anumita data si cu un anumit numar de directoare. Daca ai observat evolutia aplicatiilor (nu numai WS dat si AS, FS, Anunturi etc) ai sa vezi ca am facut actualizari masize.

Trecerea la noul engine nu a fost usoara insa a fost facuta la celelalte aplicatii. Wesbiste Submitter si WP au ramas ultimele, insa nu pot arunca pe piata o versiune care nu e bine testata si care nu e stabilizata complet.

Am ales sa mergem in paralel cu vesiunea 2.6 pana la 2.7 probabil si dupa aceea cu trecerea la noua aplicatie, urmand ca 3.0 sa vina nu numai cu modificarea de engine dar si cu o baza de data extrem de mare.

Numai curatirea la baza de date ia cel putin inca 1 luna.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Actualizare 23.07.2009 - Website Submitter 3.0

Ce vine nou?

O baza de date curatata, 1025 directoare romanesti si in total 4500. Suport adaugat pentru cateva tipuri noi de directoare.

- video demo
    - versiune de proba 14 zile (maxim 50 inscrieri)
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti

Skinnerul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

Implicit Website Submitter 3.0 O lista noua cu directoare

Nu stiu daca am ales categoria potrivita, daca nu e, rog un administrator sa muta subiectul.

Am aflat de programul Website Submitter 3.0 , si imi place la nebunie, insa eu mai am o lista cu 700 de directoare romanesti, cum as putea sa le bag in acel script ? Am vreo sansa ?

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Am mutat subiectul in discutia despre Website Submitter. Website Submitter nu e script e aplicatie desktop.

Si da importul se poate face, vezi filmuletul: http://www.submitsuite.com/demo/pres...irectories.htm

martynesku este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    23rd September 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    220
    Putere Rep
    33

Implicit

Draga Marius,

Iti propun un exercitiu de sinceritate si etica. pe 25 Iulie 2008 cand am cumparat acest soft termenii si conditiile tale de pe site nu spuneau nimic (conform Archive.org) despre o perioada de valabilitate de 2 ani a licentei pentru Website Submitter. Asadar, mare mi-a fost mirarea cand m-ai/m-ati informat pe e-mail ca licenta mea a expirat si trebuie sa cumpar alta daca doresc sa folosesc in continuare aceasta aplicatie.

Nu vreau sa-ti reprosez nimic, probabil legal esti acoperit si mai mult ca sigur ai discutat cu cineva inainte sa iei aceste decizii, doar ca nu mi se pare corect sa aplici un nou set de termeni si conditii clientilor vechi care au citit cu totul altceva in momentul care au cumparat produsul.

Iti spun din nou, nu iti reprosez nimic, e decizia ta cum iti tratezi clientii, eu insa nu voi mai fi unul dintre ei.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Imi pare rau ca nu mai esti unul dintre clientii mei, insa modificarea e din 2007 deja in Eula si site. Regula a fost aplicata doar pentru clientii dupa aceea data si nu e aplicata retroactiv.

Eu am punctat si aici in Seopedia conditia de 2 ani, am dat o cautare rapida:
    Soft de publicare anunturi

Pe site e clar specificat:

http://www.submitsuite.ro/termeni-si-conditii.htm - "Licenta este valabila pentru o perioada de 2 ani de la data eliberarii."
    http://www.submitsuite.com/terms.htm - "The license is valid 2 years after purcase date."
    http://www.submitsuite.es/condiciones-legales.htm - "La licencia es válida 2 ańos a partir de la fecha de compra."
    http://www.submitsuite.fr/conditions.htm - "La licence est valide 2 ans aprčs la date d'achat."

Pagina 19 din 19 PrimulPrimul ... 9171819

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut website submitter
    De sambo în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 10th February 2008, 21:37
  2. Submit in directoare
    De ShaWicca în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 10th February 2008, 15:12
  3. Directory Submitter
    De bogdan985 în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 4