update 19.05.2007
- 3056 directories (we just pass the 3000 limit)
- 200 new directories for category spanish directories
- spanish version of Website Submitter with localized website launched
update 19.05.2007
- 3056 directories (we just pass the 3000 limit)
- 200 new directories for category spanish directories
- spanish version of Website Submitter with localized website launched
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
nu faci ceva reduceri pentru "cunostintele mai vechi" de pe seopedia?un cupon de reducere... poate se hotaraste mai multa lume asa
![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Defapt de ce nu. Deci pentru cei care sunt membrii ai forumul seopedia au 15$ reducere la oricare dintre cele 3 produse:
- Website Submitter - purchase page
- Article Submitter - purchase page
- Website Popularity - purchase page
daca in procesul de cumparare pun la coupon code SS202 (oferta este valabila pana in 31 iunie 2007).
Daca este preferat plata cu Paypal atunci reducerea este de 25%, folosind urmatoarea pagina de reduceri.
Oferta bundled o puteti gasi si la pagina de mai sus:
Article Submitter + Website Submitter + Website Popularity for 100$ (pret normal 141$)
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
imi cer scuze daca ma repet, dar am 2 intrebari (nu am avut timp sa caut pe site):
1) se poate plati prin transfer bancar din romania? (in lei?)
2) din cate vad eu pretul pe site e trecut in eur si reducerea in $... asa ai vrut sa fie?
mi se pare interesant tool-ul si ma tenteaza.
merci
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Te-am adaugat in lista de Ym, contacteaza-ma cand ai timp. Da este posibil plata si transfer bancar (se poate si prin Paypal sau credit card).
Afirmatia era legata de Website Popularity si nu Website Submitter.
Intradevar in primele versiuni Website Popularity a fost free. Insa din momentul in care am adaugat flash reports si am ajuns la 34 de rapoarte and trecut la licenta comerciala.
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 22nd May 2007 la 22:16.
off topic, ai terminat aplicatia aia log parsing?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)