5th November 2010, 19:13
5th November 2010, 22:34
2 out of 6 members found this post helpful.
Ce ajutor? Mi se pare o tampenie link-ul postat de tine! Meriti o penalizare!
P.s: Site-uri in chineza? Wtf!
5th November 2010, 23:31
1 out of 3 members found this post helpful.
Nu te supara, ca te intreb...
Dar tu la ce te astepti de la acest forum? numai informatii 100% pe placul tau ?
Daca nu te intereseaza, nu il folosi si nu te baga in seama!
Penalizare ? Pentru ce, ca am incercat sa ajut ?
Una doua, penalizare, una doua ban....nu astea sunt bazele unui forum de comunitate!
*Rog un administrator sa scoata raspunsul lui Adrian Poputoaia din acet post, deoarece nu numai ca nu este relevat dar nu se face asa ceva! Oamenii care au creeat acel tool au investit timp si munca in treaba asta si daca tanti Maria care vinde castraveti in piata sau unu ca tine, spun ca este inutil (si ca iti da link-uri din .cn), chiar nu imi pasa de parerea ta si a lui tanti Maria.
Recomandarea mea ? daca nu iti este util ceea ce scriu, nu mai citi, cu atat mai putin sa dai raspunsuri de 2 lei.
P.S. Astept un tool gratuit de la tine, care sa imi bage 5000 de linkuri pe domenii .ro
6th November 2010, 09:23
0 out of 1 members found this post helpful.
Are dreptate, el ajuta comunitatea cu chestii utile si eu ma bag aiurea in seamna. Scuzele mele Cika-Bum!
6th November 2010, 15:54
1 out of 3 members found this post helpful.
No offence... dar de ce am impresia ca la fiecare post vrei sa iti promovezi intr-un fel sau altul consultanta-seo.ro? Inainte aveai si username asa. Cred ca abia astepti sa faci numarul de posturi minime pt postare linkuri sa iti poti linka site-ul din fiecare post.
6th November 2010, 19:05
Se spune ca: "Cainele moare de latrat si omul "grijului" de grija altuia!" mai bine, hai sa lasam deoparte manierele pur-sange romanesti si sa ne criticam pe noi, apoi pe cei din jur.
Care este problema Nosfer ? te-am deranjat cu ceva, sau pur si simplu vrei sa faci putin pe desteptul ?Consider ca raspunsul tau nu are nici o legatura cu acest post si nu ajuta pe nimeni in niciun fel.
In privinta pomovarii...acolo putea fi orice site de genu, dar daca este postul meu (si tot imi pierd timpul) macar sa pun site-ul meu acolo. dar mai bine sa lasam administratorii sa decida daca am gresit cu ceva si sa ma penalizeze, pana atunci, hai sa ne vedem de treaba noastra.
P.S. Poate ai tu un site pe care vrei sa ti-l promovez ? e...ce zici ?!
Mult succes tuturor si multumesc din suflet celor care mi-au raspuns atat de sincer si la obiect !
Ultima modificare făcută de Cika-Bum; 6th November 2010 la 19:05.
Motiv: wrong key
6th November 2010, 19:47
1 out of 2 members found this post helpful.
6th November 2010, 19:53
seo este in primul rand tehnica si apoi subtilitate si diplomatie... tie iti cam lipseste asta si posturile de genul asta intr-un forum dedicat seo iti fac reclama negativa
.
on-topic: n-am incredere in astfel de tooluri dar iti urez succes cu site-ul (cred ca e al tau webmaster deck asta, e in constructie)
PS: /agree Nosfer.
6th November 2010, 21:01

Postat în original de
Marylina
seo este in primul rand tehnica si apoi subtilitate si diplomatie... tie iti cam lipseste asta
on-topic: n-am incredere in astfel de tooluri dar iti urez succes cu site-ul (cred ca e al tau webmaster deck asta, e in constructie).
tehnica, subtilitate....mie imi lipseste asta....wtf?
Nu, nu este al meu webmasterdeck (este specificat in primul post), dora consultanta este al meu.
Fratilor, ce e cu voi ? Asa tratati toti noii-veniti ? sau asta este modul vostru (by default) de a va comporta ?
P.S. eu daca nu sunt interesat de un post nu intru pe el, cu atat mai putin sa comentez acolo.
daca raspundeti doar sa faceti posturi, de ce nu va faceti cont la vreausabarfescpunctro sau unde se tin astfel de discutii...