Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 37 din 37

Subiect: Omg Wtf Fmm Lol

roadrunner este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd November 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    60
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de dacian Vezi Post
    Conteaza mult si clientul , sunt multi care vor site-uri super-mega-profi dar sa plateasca 30-50 de euro sau chiar mai putin .Clientilor de acest gen eu unul le recomand calduros sa-si caute alta firma cu care sa lucre.
    Sunt de acord cu tine... Daca incep cu fraza "Vreau chestia asta.. simplu nu complicat.. cat mai simplu posibil" ai pus-o ca programator . Si tot acest gen de clienti sunt super entuziasmati cand le faci anumite chestii care lor li se par super sofisticate dar tu pierzi cel mult 10-15 minute la ea

dacian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    49
    Posturi
    346
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de roadrunner Vezi Post
    Daca incep cu fraza "Vreau chestia asta.. simplu nu complicat.. cat mai simplu posibil" ai pus-o ca programator .
    Deloc , le spun doar cat va costa acea chestie , daca o vor platesc , daca nu asta este , nu o vor avea (cel putin nu facuta de mine).Ex.: un client a zis ca vrea gratis un script pentru a vedea numarul de vizitatori online.Am zis ca voi face acel script contra cost.Daca vrea bine , daca nu la fel (inca nu s-a hotarat).Si daca mai vine cu idei de genul "eu faceam asta in X minute" raspunsul meu este intotdeauna "fa-ti tu".Stiu ca suna cam "acid" dar cam asta este adevarul.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd November 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    60
    Putere Rep
    34

Implicit

Asa si trebuie procedat... intentia mea era de fapt alta: sa arat ca perceptia unuia care nu stie ce implica procesul face ca unele situatii sa devina de-a dreptul hilare in sensul ca unele chestii care cer timp lui i se pare ca pot fi rapid implementate si vita-vercea . De aceea ziceam ca e esential sa i se explice si "de ce" i se cere clientului suma respectiva, nu doar sa i se spuna ca "facem si dregem"...
    Daca pricepe "de ce" atunci vei avea un client cu care vei putea lucra. Daca nu pricepe atunci mai bine renunti ptr ca vei investi de 3-4 ori mai mult timp decat ai avea nevoie in mod normal.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    36

Implicit

Hehe, asta mi-aduce aminte de ce sunt eu aici

Acum 3 ani firma la care lucram (destul de maricica) a avut nevoie de site dinamic (inainte avea un html chior). Seful zice: Mergi tu la o firma de webdesign si cere o oferta. Am fost la o firma recomandata de un amic, foarte serioasa dealtfel, care mi-a facut o oferta cinstita: 750E design+DB+admin. Cand a auzit sefu: Da nu mai bine il faci tu?

Si asa, copacel, copacel, mai un html, mai un php+mySQL, mai un adsense si un pic de SEO, am ajuns ca la un an sa renunt la job si sa ma ocup exclusiv de online.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd November 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    60
    Putere Rep
    34

Implicit

Heh sa zicem ca asta te-a ajutat pe tine profesional. Personal insa refuz cu incapatanare sa ma ocup de chestii care nu tin in mod specific de coding (adica de ceea ce stiu sa fac). Si sefii mei s-au obisnuit deja cu ideea: au nevoie de un banner in flash, de design nou la site? Apeleaza contra cost la cei care ocupa cu asa ceva.
    Le-am pus in vedere ca acele chestii le fac prost si greu si au inteles. Cu un sef ca al tau mi-as fi prezentat demisia f rapid

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de big Vezi Post
    Hehe, asta mi-aduce aminte de ce sunt eu aici

Acum 3 ani firma la care lucram (destul de maricica) a avut nevoie de site dinamic (inainte avea un html chior). Seful zice: Mergi tu la o firma de webdesign si cere o oferta. Am fost la o firma recomandata de un amic, foarte serioasa dealtfel, care mi-a facut o oferta cinstita: 750E design+DB+admin. Cand a auzit sefu: Da nu mai bine il faci tu?

Si asa, copacel, copacel, mai un html, mai un php+mySQL, mai un adsense si un pic de SEO, am ajuns ca la un an sa renunt la job si sa ma ocup exclusiv de online.
    AdSense success story Gg Big!

soozie este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th January 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    39
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    AdSense success story Gg Big!
    uh, uh, si eu am a success story. true, n-are de-a face cu AdSense. Poate v-o povestesc odata :p

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •