Intr-un fel faptul ca vi s-a furat designul inseamna ca e bun (nu se oboseste nimeni sa fure ceva naspa) - deci e o recunoastere a calitatii designului vostru, care mi se pare foarte placut.
Iar pe site am vazut chestii frumoase furate din diverse locuri, deci baietii se pricep la gasirea materialelor de calitate![]()
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Legat de nesimtitii de la veselie.net:
cat de scump este un site? - Softpedia Forum
Netul, nice find!! Ti-am dat rep pt ca esti detectiv bun
Soozie, eu zic sa incerci sa il contactezi pe tipul de pe seopedia si sa il intrebi daca il cunoaste pe "baiatul cu clonatul". Macar sa il speriati putin. Stiu ca poate parea a pierdere de timp, da atata timp cat ii lasi pe parazitii astia sa traiasca, o sa suga de la tine...si nu in sensul bun.
Edit: Nu ti-am putut da rep, zice "spread rep around before giving it to Netul again". Oricum, toata stima.
Oricand oriunde se gasesc si se vor gasi persoane care sa ia in serios "profesionisti" din astia.
Citind postarile din thread-ul descoperit de Netul, e clar ca si profesionistii au partea lor de vina in incurajarea involuntara a clientilor de a lua in serios asemenea specimene din simplul motiv ca nu stiu sa explice concret clientului "de ce". Daca clientul are impresia ca vrei sa il "aburesti" ca sa scoti cat mai mult de la el s-a terminat distractia
Conteaza mult si clientul , sunt multi care vor site-uri super-mega-profi dar sa plateasca 30-50 de euro sau chiar mai putin.Clientilor de acest gen eu unul le recomand calduros sa-si caute alta firma cu care sa lucre.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)