Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Mda ... welcome to romania :P

assault este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th June 2006
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Thumbs up Mda ... welcome to romania :P

So am cumparat un site ( hxxp://rotitrari.com ) acum vreo cateva luni de la SeerKan de aici de pe forum. Acum vad ca acelasi individ vinde hxxp://subtitrari.ws , vorbesc cu el , clar imi zice ca nu-l intereseaza ca doar n-am zis nimic de exclusivitate pe script, bine fratica da macar puteai sa folosesti alta baza de date ?! ... no comment

Oricum asta e, nesimtire, 'seriozitate' tipic romaneasca, defapt nici nu stiu de ce-mi pierd timpu scriind topicul asta ca doar stiu din start ca n-o sa aiba nici un efect .

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de assault Vezi Post
    So am cumparat un site ( hxxp://rotitrari.com ) acum vreo cateva luni de la SeerKan de aici de pe forum. Acum vad ca acelasi individ vinde hxxp://subtitrari.ws , vorbesc cu el , clar imi zice ca nu-l intereseaza ca doar n-am zis nimic de exclusivitate pe script, bine fratica da macar puteai sa folosesti alta baza de date ?! ... no comment

Oricum asta e, nesimtire, 'seriozitate' tipic romaneasca, defapt nici nu stiu de ce-mi pierd timpu scriind topicul asta ca doar stiu din start ca n-o sa aiba nici un efect .
    cum adica aceeasi baza de date?
    pai ce ti-a vandut atunci? un domeniu?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th June 2006
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
    cum adica aceeasi baza de date?
    pai ce ti-a vandut atunci? un domeniu?
    mda ... ceva de gen

putea macar sa-mi zica de la bun inceput ca e turnkey

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

nu cred ca e incadrat bine la plagiat. Pentru ca nu ati discutat detaliile astea de la inceput. Asa ca mai ramane decat etica respectivului, dar lucruri de genul asta se intampla destul de des, din pacate.

dacian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    49
    Posturi
    346
    Putere Rep
    33

Implicit

Dar tu cum ai cumparat site-ul?Nu ati facut un contract sau ceva de genul?Doar cumperi un site nu mere din piata.

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu-i frumos nici ce-a facut SeerKan dar tu te asteptai la 220 Euro la exclusivitate?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th June 2006
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de sandossu Vezi Post
    nu cred ca e incadrat bine la plagiat. Pentru ca nu ati discutat detaliile astea de la inceput. Asa ca mai ramane decat etica respectivului, dar lucruri de genul asta se intampla destul de des, din pacate.
    Da probabil ca ai dreptate ... oricum am creat topicul asta doar ca sa sa-i alertez pe toti cei care au de gand sa aiba de a face cu respectivul ( SeerKan ), am inteles ca n-ar fi prima oara cand etica lui lasa de dorit .

Oh si btw ...
    Plagiat Pentru un web mai bun. Prezentari de site-uri ce detin elemente ale altor site-uri fara acordul autorului. Pareri despre cei care practica acest mod de promovare prin elemente furate.
    Baza de date banuiesc ca e un element destul de important nu ? Sa nu mai zic de script sau alte cele ...

Citat Postat în original de Obelix Vezi Post
    Nu-i frumos nici ce-a facut hxxp://forum.seopedia.ro/website-uri/5026-vanzare-site.html SeerKan dar tu te asteptai la 220 Euro la exclusivitate?
    Conteaza cat a costat sincer ? Putea sa fie si un euro, e vorba de etica, macar putea sa zica de la bun inceput ca mai vinde vreo 10 clone ... nu dupa 4 luni sa aflu eu ca defapt el mai vinde vreo 10 clone ...

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    32

Implicit

Conteaza. E ca si cum ai lua un tablou la 20 Euro din supermarket si apoi te miri ca nu e unicat si acuzi supermarketul.

Exclusivitatea se plateste greu. Un design costa 50$ sa-l ai si tu sau 2.000$ sa-l ai doar tu de acum incolo (desi probabil l-au mai cumparat si altii la 50$ inainte).

Te-ai lacomit, nu te-ai informat, omul n-a zis niciodata ca e unicat, ai primit ce ai platit.
    Ultima modificare făcută de Obelix; 19th January 2008 la 11:51.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th June 2006
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Obelix Vezi Post
    Conteaza. E ca si cum ai lua un tablou la 20 Euro din supermarket si apoi te miri ca nu e unicat si acuzi supermarketul.

Exclusivitatea se plateste greu. Un design costa 50$ sa-l ai si tu sau 2.000$ sa-l ai doar tu de acum incolo (desi probabil l-au mai cumparat si altii la 50$ inainte).

Te-ai lacomit, nu te-ai informat, omul n-a zis niciodata ca e unicat, ai primit ce ai platit.
    ... Advice from the pro ? Sincer tu ai habar de ce vorbesti acolo sau zici si tu ceva sa te aflii-n treaba ? Nu prea pari a avea habar de ce vorbesti sincer ...

Cum adica m-am lacomit , daca atat a cerut ...

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    47

Implicit

@assault , uita-te si tu la siteurile ce vand templateuri. Sunt doua preturi. Un pret cu care poti sa downloadezi templateul si el ramane, putand fi copiat de altii de oricate ori, si un pret mult mai mare cu care downloadezi acel template dupa care el este sters definitiv, deci tu esti ultimul proprietar. Sper ca ai inteles exemplul.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Brand Romania?
    De Dragos Nicu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th December 2010, 18:13
  2. e-Romania
    De big în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 26th March 2010, 10:27
  3. Top Romania
    De extremezone în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 12