In cazul asta nu exista decat in pret..nu este chiar acelasi lucru. Oricum in momentul in care ai cumparat banuiai ca subtitrarile nu au fost realizate de vanzator.. si exista pe toate celelalte site-uri din .ro... nu putea fi vorba de exclusivitate... Ar fi putut la a doua vanzare sa schimbe mai mult design-ul si structura / logica scriptului...
si un director de siteuri sau o carte de telefon sunt produse ce contin informatie publica;
daca eu adun / cumpar si organizez informatia asta eu am drept pe autor pe forma respectiva de organizare (oricine poate sa isi faca alt director cu siteuri din care am adunat si eu, dar nu are voie sa imi copieze mie baza de date.. pentru ca baza de date e proprietatea mea - iti dai seama ce ar fi insemnat ca youtube sa mai vanda de 10 ori baza de date dupa ce au dat-o la google.. ca oricum filmuletele mai erau pe net);
discutia in cazul asta e se reduce la termenii intelegerii intre cele 2 parti (pretul nu are nici o legatura)..
daca beneficiarul cerea o semnatura ca sa stie ce cumpara acum avea mijloace de a-si proteja investitia.. se pare ca nu a facut-o..
la fel.. poate vanzatorul nu a spus iti dau o baza de date.. ci iti dau o copie a bazei de date..
concluzia.. cititi specificatiile produsului cand cumparati ceva (inclusiv la supermarket)..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)