Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Mda ... welcome to romania :P

assault este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th June 2006
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Netul Vezi Post
    @assault , uita-te si tu la siteurile ce vand templateuri. Sunt doua preturi. Un pret cu care poti sa downloadezi templateul si el ramane, putand fi copiat de altii de oricate ori, si un pret mult mai mare cu care downloadezi acel template dupa care el este sters definitiv, deci tu esti ultimul proprietar. Sper ca ai inteles exemplul.
    Eu am inteles dar in cazul asta nu-i vorba de asta ...

dublutz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    3rd October 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    175
    Putere Rep
    32

Implicit

In cazul asta nu exista decat in pret.. nu este chiar acelasi lucru. Oricum in momentul in care ai cumparat banuiai ca subtitrarile nu au fost realizate de vanzator.. si exista pe toate celelalte site-uri din .ro... nu putea fi vorba de exclusivitate... Ar fi putut la a doua vanzare sa schimbe mai mult design-ul si structura / logica scriptului...

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de dublutz Vezi Post
    In cazul asta nu exista decat in pret.. nu este chiar acelasi lucru. Oricum in momentul in care ai cumparat banuiai ca subtitrarile nu au fost realizate de vanzator.. si exista pe toate celelalte site-uri din .ro... nu putea fi vorba de exclusivitate... Ar fi putut la a doua vanzare sa schimbe mai mult design-ul si structura / logica scriptului...
    si un director de siteuri sau o carte de telefon sunt produse ce contin informatie publica;
    daca eu adun / cumpar si organizez informatia asta eu am drept pe autor pe forma respectiva de organizare (oricine poate sa isi faca alt director cu siteuri din care am adunat si eu, dar nu are voie sa imi copieze mie baza de date.. pentru ca baza de date e proprietatea mea - iti dai seama ce ar fi insemnat ca youtube sa mai vanda de 10 ori baza de date dupa ce au dat-o la google.. ca oricum filmuletele mai erau pe net);

discutia in cazul asta e se reduce la termenii intelegerii intre cele 2 parti (pretul nu are nici o legatura)..
    daca beneficiarul cerea o semnatura ca sa stie ce cumpara acum avea mijloace de a-si proteja investitia.. se pare ca nu a facut-o..
    la fel.. poate vanzatorul nu a spus iti dau o baza de date.. ci iti dau o copie a bazei de date..

concluzia.. cititi specificatiile produsului cand cumparati ceva (inclusiv la supermarket)..

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Brand Romania?
    De Dragos Nicu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th December 2010, 18:13
  2. e-Romania
    De big în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 26th March 2010, 10:27
  3. Top Romania
    De extremezone în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 12