Logo-ul original este creat de mihai, eu doar am adaugat un element pentru a fi tratat ca un pamflet.
![]()
, true ! Eu pe asta l-as alege
![]()
Lasand gluma la o parte ...
http://palkoo.com/files/prj/2010/07/30/255/file443.png
Mi se pare unul din cele mai reusite ..
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Da intradevar, ultimul este foarte reusit...
Eu as propune un RIP clasei politice, Romania ar fii altfel fara acea clasa politica care ne oboseste de douazeci de ani. Vreau un logo si un brand mai vesel.
oricum s-a cheltuit prea mult pentru brandul prezent
Ati auzit declaratiile dl. "funebriu" ? Sa se prelungeasca vacantza de iarna a elevilor , pentru ca se creeaza "ambuteiaje", stricand astfel campania doamnei "cocosel" cu "Crashiun in Bucovina" !
Sincer , nu mai votez pe nimeni nici daca ma bateti !!!
Ps : De acum voi iesi din casa doar 10 minute ptr a cumpara tigari, nu cumva sa creez ambuteiaj![]()
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Asa rautacios eeeesti! Eu am auzit declaratia si asta e un punct minor (chiar nefericit as zice).
El a spus ca ar propune marirea vacantei de iarna si micsorarea aleia de vara cu vreo 2 saptamani (sa fie o luna si iarna) pentru a optimiza niste cheltuieli. Adica nu mai incalzesti scoala iarna in alea 2 saptamani si nici nu consumi curent (cand trebuie bec aprins pana la 10 si uneori toata ziua cand e innorat), ci aduci copiii 2 saptamani vara la scoala (cand n-ai nevoie nici de bec nici de incalzire). In plus copiii nu merg prin frig si ger (la orase nu se simte poate, dar unii merg si cativa km zilnic in alte zone). A zis ca asta ar si dezvolta turismul in perioada Craciunului bla bla si n-ar mai fi atata aglomeratie. Apoi a mai zis ca se gandeste la un sistem de vacante alternative (adica sa nu ia vacanta toata tara deodata, ci ciclul gimanzial cu 2-3 saptamani mai repede... iar liceul dupa aia sau o chestie de genul asta). Si in timpul asta a scapat si chestia cu ambuteiajul. A zis ca daca nu merge toata lumea in vacanta deodata nu e atata aglomeratie si poat sunt mai putine ambuteiaje.
Numai ca presa romana a speculat fooarte usor si tot ce a dat la televizor a fost treaba cu ambuteiajele. Dar despre calitatea jurnalistilor din unele trusturi (aproape toate), nu are rost sa vorbim. Ei dau in cap si distrug chiar si atunci cand se vorbeste de o chestie benefica. Nu ca ar fi avut Funeriu foarte multe actiuni benefici (as putea zice ca e singura), dar cand un om are dreptate, are... altfel e manipulare grosolana.
Ultima modificare făcută de Cristi U; 9th December 2010 la 18:46.
Ultima modificare făcută de Cristi U; 24th December 2018 la 04:10.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)