E prea grosolan furtul .Nesimtire pe fata .
eu cred ca e o gluma
Nu cred ca e nici o gluma. Daca stai 5 minute si cauti pe net posesorul domeniului o sa gasesti un cocalar de 16 cu iluzii de webmaster. Ca sa nu mai zic ca pe situl ala au fost incercate, fara succes, situri cu diferite tematici. site:veselie.net - Căutare Google
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
dintr-un titlu "distractie si caterinca"![]()
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
cred ca ar avea mai mult succes daca si-ar face o pagina in care vinde copii ale unor situri cu 10 $, de ce sa se mai chinuie cu webdev.
Ba e exterme de funny:
-"Vrei o animatie falash ?"
-"Vrei optimizare SEO pentru siteul tau. Noi iti asiguram vizite si promoare garantat."
Deci:
-textul scris la repezeala, cu cuvinte gresit tastate
-in portofoliu apar site-uri care nu cred ca are nici o legatura cu aceasta asa zisa firma de web design.
-totul la 2 $!!! Optimizare si trafic la 2 dolari.
Acu, daca exista vreun om suficient de credul care sa comende un site la respectivul, atunci eu zic ca isi merita soarta!
Cat despre firma de web design dupa care s-a copiat, nu inteleg cum de au timp sa se ocupe de chestii minore, chiar deranjeaza asa de mult ca baiatul a copiat??
pt soozie:
Lasati-l in naivitatea lui, sau daca sunteti extrem de suparati pe dansul, luati legatura cu respectivul si expuneti-i punctul dvs. de vedere, amenintati-l cu proces si tot ce poate rezulta din asta: ore de munca in folosul comunitatii la departamentul salubrizare, etc.![]()
*Plata se face pe card Visa sau prin transfer credit cartela Vodafone sau Orange.
![]()
Lol aia cu "animatia falash" nu am observat-o
Oricum, sa imi fure cineva site-ul firmei nu as fi distrat, sincer.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)