Un script nu se vinde doar la o singura persoana.... pot sa fie si 1.000.000 de site-uri la fel.
Un script nu se vinde doar la o singura persoana.... pot sa fie si 1.000.000 de site-uri la fel.
Boingeanu Ben
da si tu macar vreo 30 de clickuri pe adurile alea, macar ii inchide adsensu![]()
o sa fac o plangere penala la politie
sunt curios cum trateaza politia un astfel de caz
Fa o plingere prin www.efrauda.ro, dar vezi sa ai si ceva la indemina : loguri, factura de la script sau extrasul de cont de la cardul cu care ai platit, martori, etc..
Din cate am aflat si eu (tot de la prieteni din industrie), sunt cam 3 oameni la divizia de frauda pe internet a Politiei Capitalei...Sa speram ca totusi fac ceva.Inca nu i-am testat.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
sparrgerea unui site stiu ca se pedepseste grav conform legilor romane.
Ce regula exista la script? In multe cazuri primesti "licenta" pe domeniu (VB, phpauction si altele). Daca nenea asta a furat situl de la tine, reinstaleaza script-ul in situl tau si trimite un mesaj onorabililor domni care dezvolta script-ul. In momentul in care hotul foloseste o varianta de script luata de la tine (banuiesc neplatita de dumnealui) se trezeste cu licenta invalida si cu invitatie friendly de la dezvoltatori sa indeparteze script-ul. Cel putin asa se poate face cu vbulletin (exemplu). Nu stiu insa care este regula cu script-ul, banuiesc si eu
sunt tare curioasa daca ai rezolvat problema? chiar ma intereseaza....
Ai contactat vre-un avocat de specialitate...macar sa te indrume ce ai de facut in astfel de situatii? legea in US e mult mai drastica si mai bine pusa la punct dar sunt interesata cum merge treaba in RO. Pentru ca intr-un fel sau altul va trebui sa aduci dovezi ca ceea ce s-a furat iti apartine, nu?
parerea mea.. e ca nu prea ai ce sa ii faci daca nu ai loguri ceva ca sa il prinzi... potlitia are ditamai departementu de frauda pe internet, dar nu cred ca se implica in furtul unui site
si eu sunt f. curios daca rezolvi ceva, oricum multa bafta si sper sa fi avut bakup la site..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)