Rezultate 1 la 10 din 28

Subiect: „furtul” s-a mutat pe internet

Vizualizare arbore

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de George Ginghina Vezi Post
    In al doilea rand, daca e sa o luam asa, fiecare dintre noi este in ilegalitate, corect? Mi se pare absolut imposibil sa ai toate imaginile cu drept de autor, sincer iti spun!
    Nu este asa. Exista siteuri de unde poti descarca imagini si a le folosi liber. Daca iti place o imagine de pe net, il poti contacta pe proprietarul acelei imagini si-i poti cere acordul pentru a o publica pe siteul tau. Eu am facut asta de sute de ori pentru un anumit proiect. De cele mai multe ori am primit acceptul, probabil si din cauza proiectului sau a faptului ca am stiut sa vorbesc frumos. Sau mai e varianta sa-ti faci propriile imagini.
    Gandeste-te ca in spatele fiecarei imagini bune este munca si bani investiti.

Tie ti se pare normal ca altul sa se foloseasca de munca ta gratuit? Ce importanta are ca poza e luata de pe google images? Daca eu iti copii tie continutul de pe site si-l public la mine, este ok? Doar l-am gasit in google search...

Pana la urma totul se rezuma la o chestie, e asa greu sa te limitezi la a copia 100 cuvinte sau o imagine si a pune link catre sursa?
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 27th November 2012 la 22:19.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cat de dificila este promovarea pe cuvantul ”pariuri sportive”
    De broski în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 27th May 2012, 23:01
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th April 2012, 22:07
  3. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd March 2012, 23:51
  4. Discutii privind furtul Bing Google
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 59
    Ultimul Post: 2nd February 2011, 21:00
  5. Ne-am mutat
    De Razvan Pop în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 27th July 2005, 15:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •