cristi ai windows cu licenta? sunt doar curios. De asemenea ai aceeasi atitudine fata de google care iti ia continutul fara sa iti ceara voie?

Internetul s-a creat datorita schimbului de informatii linkurilor si toate cele. Google chiar daduse cu bata in balta cand a aparut prima data PageRank .. lumea trimitea foarte putine linkuri iar acest lucru afecta motoarele de cautare in consecinta a aparut celebrul nofollow. Eu sunt multumit daca cineva care imi ia un articol pune un backlink catre mine pentru ca in fond tot mai multi oameni o sa stie de articolul meu si odata cu backlinkul de site-ul meu.

Daca ar fi sa fim foarte conservatori ce ar insemna articolul tau DOAR pe site-ul tau (si eliminam si cache-ul motoarelor de cautare ...ca sa fim ca la carte) ? pai iti zic eu ce ar insemna : 0 vizitatori noi ..doar cei care iti cunosc deja site-ul aia ar insemna.

Fium ai niste comparatii...ma duc sa iau o compresa cu apa rece..

REPET eu nu ii "apar" decat pe cei care bun backlink. Nevoia de informatii nu inseamna doar un link catre site-ul tau pentru ca suntem de treaba.. inseamna si o buna parte(daca nu tot) din articolul tau imprumutata de site-ul care iti afiseaza linkul