cristi cine face munca patriotica sa iti trimita tie doar linkurile? Eu zic sa nu o dam din fanta in cola si sa creditam webmasterii cu mai mult decat pot.
Da cine iti face tie munca patriotica pentru site-urile tale generanduti continut?
De asemenea nu e frumos sa consideri un rationament prost sau bun, eu nu am zis de rationamentu lui fium nimic.
Ai zis. In plus, nu considera atac la persoana faptul ca iti consider rationamentul incorect. Cred doar ca nu pui problema bine.
Pai daca vrem sa fim corecti pana la capat de ce sa nu bagam in aceeasi oala? Ce e diferit?
Pai uite, e diferit inclusiv faptul ca motorul de cautare pune 160 caractere parca, si pe urma link spre sursa originala. Pe urma pot sa caut definitia unui motor de cautare... Motorul de cautare cauta pe site-uri asa cum ii zice si numele.... mie mi se pare evidenta diferenta
Un user se duce pe search enigine face un search ii apare o bucata din site-ul tau + un link RESCRIS catre tine.
Un user de pe site-ul meu citeste O BUCATA sau tot articolul tau in ia in considerare iar daca il considera bun esti asigurat cu un bookmarked.
La urma urmei motorul de cautare are acceptul meu, pe cand site-ul respectiv nu il are.
Cand zici ca vine de pe un site SPAM presupui ca e un site spam. Poate e o comunitate, poate e ceva interesant.
Ma refeream strict la site-uri SPAM acolo. Daca e site important, nu se preteaza sa copieze continut intr-un mod nesimtit.
Ce sansa ai tu ca site mic sa iei un site mare?
Pai ce sansa ai sa iei un alt site mic fara linkuri ?
Aici e gresit. O sa sune a paradox, dar nu cu linkuri duci site-ul sus, ci prin continut. Continutul bun iti genereaza backlinksurile de calitate.
De bine de rau site-ul ala mare si rau iti recunoaste munca (PRIN BACKLINK ... cum am mentionat vreau sa tratez in acest thread doar aceasta situatie) iar motoarele de cautare (ca vad ca esti croit pe search engine-uri) afla ca exista un site xyz mic si destept pe internetul asta mare si rau.
Dar eu n-am nevoie de trocul asta. Motorul de cautare va afla de existenta unui site micut si altfel. In plus, ce folos sa afle de un site micut care are un continut pe care motorul l-a mai gasit deja si in alte parti ? Cum crezi ca va fi vazut?
Acum depinde de tine sa intelegi ce primesti si ce dai, avantajele si dezavantajele iar solutiile ar fi urmatoarele :
1) Esti impotriva acestui lucru si nu iti ramane decat sa trimiti mail-uri de amenintare si sa te bati cu morile de vant ca oricum nu castigi nimic (ASTA E SIGUR)
Da-mi voie sa te contrazic din nou. Faptul ca la noi lucrurile se misca extrem de prost sau ca bugetul unora e prea mic sa isi permita sa actioneze un plagiator in justitie nu e un "spate bun" care sa te protejeze. Legea e lege, si mai devremeu sau mai tarziu o sa gasesti si pe cineva care sa mearga pana la capat.
2) Accepti lumea in care traiesti si incerci sa profiti cum se poate de pe urma asta (ma refer strict la problema discutata mai sus)
Adica sa copiez si eu de la altii?
Desigur o sa zici ca persoanele cu adevarat mari incearca sa modifice lumea dupa bunul plac si te invit sa faci asta daca suferi de grandomanie