@cristi nu iau nimic ca un afront personal..pur si simplu ma documentez si aflu daca parerile mele sunt indreptatite sau pur si simplu bat campii aiurea
160 de caractere ?
http://209.85.129.132/search?hl=ro&q...meta=&aq=f&oq=
Ma refeream la SERPs. Legat de cache, hai sa vedem cazul asta special.. ce imi e mie ca il acceseaza cienva din cache, ce imi e ca ii acceseaza linkul direct? tot site-ul meu e, cu bannerele mele, cu linkurile mele, cu spatiile mele publicitare, samd. Chiar daca e pe serverul lor, clientul va converti 100% la mine.
Acum diferenta cand cineva imi preia articolele si le pune la el. Imi pune el bannerele mele de afiliat? Sau le pastreaza pe ale lui. Ok, imi da si un link, dar daca vizitatorul ajunge intai la el, ti se pare moral ca el sa converteasca acolo pe munca mea (sau pe banii mei) iar eu sa ma aleg doar cu un link?
Motoarele de cautare nu ma ingradesc si nu imi baga reclama lor pe continutul meu. Un plagiator insa nu o sa imi "plagieze" niciodata si linkurile de afiliat.
Un motor de cautare nu are acceptul tau. Daca imi explici cum il are jos palaria (nu incepe si tu cu robots.txt pt ca acolo ii interzici unde sa se uite nu ii permiti sa se uite, e un fel de : daca tot intrasi in casa mea te rog nu te uita in ultima camera)
Daca nu accepti explicatiile asa cum sunt, sunt problema ta. Daca iti configurezi robots.txt din prima sa nu intre nici un spider, nu va intra nici unul, deci nu vad "cum intra in casa ta". Eventual a vazut la poarta "acces interzis" si a plecat mai departe in treaba lui.
Defineste un site de spam in conceptia ta altfel nu am cum sa dezbat pe aceasta tema. Pentru mine site de spam = returning vizitors <1%
Ma refer la seo spam, indiferent de rata de returning visitors. site-uri facute doar pt motoare de cautare, si construite prin metode black hat
Da obtii backlinkuri daca mizezi pe bunatatea absoluta a webmasterilor care vor "referar -a " catre site-ul tau doar cu simplu link fara nici un fel de descriere a ceea ce scri tu acolo. (altfel se aplica teoria mea : bucata de articol sau articol + backlink)
Cineva care isi respecta vizitatorii, dar are si un pic de moralitate, gaseste solutia de... "compromis". Uite un exemplu:
"Cristi (link 1) a scris un articol interesant despre "nemurirea sufletului" (link 2). Sunt de parere ca, in paragraful al doilea bla bla bla....
Link 1 - link spre un eventual blog personal, ca sa afle lumea cine e si Cristi asta...
Link 2 - Link spre articolul in sine despre "nemurirea sufletului"
E greu ? Nu crezi ca e mai corect si fata de "Cristi" si fata de vizitatorii tai si chiar si fata de tine?
Va fi vazut bine. Ma bazez pe propria experienta cand zic asta. Daca aveti timp si chef putem sa facem un test pe tema asta.
Nu sa copiezi de la alti. Sa scri articole bune care sa fie promovate SI DE ALTII nu numai de SE .