Vad din ce in ce mai multa lume care se ataca din cauza ca unul sau altul i-a luat nu stiu ce articol si l-a postat pe nu stu ce site. Mai nou apar modele de amenintare trimise prin email pentru intimidarea celui care a copiat articolul.

In fond pentru ce? pentru 20 de randuri scrise cand te plictiseai in baie pe laptop de cele mai multe ori...unde mai pui ca orcine poate sa povesteasca informatiile ce le regaseste in acel articol din prisma propriei experiente ce a trait-o citind acel articol si cu un "Am citit ca".... "in articolul ce dezbatea faptul ca" + inca cateva improvizatii de genu si nu prea ai ce sa ii faci.

Da sunt de acord cu drepturile de autor insa prea se da din cola in fanta cand ajungi sa te certi cu unu pentru 20 de randuri, si in fond nu cred ca lumea este atat de neintelegatoare incat sa nu iti puna colo in josu paginii SURSA : Gigel.srl iar daca este...no sa ajunga departe asa ca nu are sens sa iti faci sange rau.

Vad foarte multa lume care sufera grav de tot pe 10-15-20 de randuri si daca ii iei la puricat ce au in calculator iti vine rau. Sunt curios cati de aici si-au cumparat windows cu licenta de exemplu, da stiu..folosim ubuntu

Sunt curios cum ar arata google fara sa stocheze si sa serveasca utilizatorilor informatiile pe care le publicam noi zi de zi sau yahoo sau msn live search.