Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: My paypal account is limited [ HELP ]

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    36

Implicit My paypal account is limited [ HELP ]

Buna ziua stimati colegi,
    o sa va prezint mica mea problema, de cateva zile contul paypal a fost "limitat" pentru verificare de date deoarece am depasit de 2500 € in acest an (bani primiti ). Dupa ce am trimis din nou datele personale precum, foto document identitate, document permis si alte minunatii imi spun ca account-ul a fost blocat ca atunci cand il deschisesem aveam sub 18 ani (4 - 5 ani in urma ).

Am cautat aceasta problema pe alte forum-uri si majoritatea au spus ca nu au reusit sa recupereze nici un ban din ce mai era pe cont. Asta e si problema mea, am o suma destul de mare si sub nici o forma nu as vrea sa o pierd asa.

Rog toti cei care au intampinat aceasta problema sa ma ajute cu ceva sfaturi.
    Va multumesc anticipat.

N. Iulia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    34
    Posturi
    222
    Putere Rep
    26

Implicit

Nu cred ca ii vei mai recupera, nu ai respectat termenii si conditile paypal. Au mai fost cazuri la fel in legatura cu conturi de pariuri online si nu s-au putut recupera bani.
    Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    29

Implicit

MaXz, la mine au confundat adresa bancii cu adresa domiciliului meu si, desi le-am explicat la telefon in nenumarate randuri, ei tot imi spuneau ca nu coincid adresele (cea de pe factura cu cea a domiciliului, care era de fapt a bancii strada hunedoara si nu mai stiu cum) ... Unde mai pui ca situatia in care te gasesti tu e si mai grava Eu mai am inca 10 zile pana sa imi recuperez banii, slava Domnului. Am avut contul banat 6 luni din cauza prostiei lor!

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    36

Implicit

Problema e ca paypal prevede si sa se scoata aceste limite, deci ar putea sa imi faca un update de cont si toata problema ar fi rezolvata.

Ma intereseaza in primul rand suma de bani pe care vreau sa o recuperez, nu inteleg cum au dreptul sa pastreze niste bani asa "ca ploua afara".

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de N. Iulia Vezi Post
    Nu cred ca ii vei mai recupera, nu ai respectat termenii si conditile paypal. Au mai fost cazuri la fel in legatura cu conturi de pariuri online si nu s-au putut recupera bani.
    Nu inteleg ce vrei sa zici, ca nu ii recuperez ( ok, de ce nu ? ). Ce termini si conditii nu am respectat ?
    Te rog daca raspunzi la un topic, ofera macar minimul de utilitate .. ca in rest am destula imaginatie sa pot sa imi dau seama ce se poate intampla pe viitor.

Am reusit sa introduc un cont bancar, desi o carte prepagata ( Visa, Mastercard nu ma lasa ) ca de obicei 1 - 2 zile pana ce banii ar trebui sa intre ( sa speram ca o sa intre ). Momentan astept pareri ale celor care au avut deja o experienta asemanatoare. Va multumesc.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    34
    Posturi
    222
    Putere Rep
    26

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

2.1 Eligibility. To be eligible for our Services, you must (i) be a resident of one of the countries listed on the PayPal Worldwide page; (ii) have full legal capacity to enter into a contract; and (iii) if you are an individual, be at least 18 years old.
    Cand ti-ai deschis contul nu ai respectat paragraful acesta. Nu inteleg de ce esti irascibil? ti-am raspuns la thread. Noi romani suntem obisnuiti sa nu citim termenii si conditiile iar dupaceea suntem cu gura mare ca suntem tratati incorect.
    Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de N. Iulia Vezi Post
    Cand ti-ai deschis contul nu ai respectat paragraful acesta. Nu inteleg de ce esti irascibil? ti-am raspuns la thread. Noi romani suntem obisnuiti sa nu citim termenii si conditiile iar dupaceea suntem cu gura mare ca suntem tratati incorect.
    Nu sunt irascibil, pur si simplu te-am rugat doar sa comentezi cu informatii clare. Acel paragraf e scris, problema e urmatoarea.

In Italia poti avea postepay inca de la varsta de 14 ani ( cu datele tale ) doar ca asupra contului au control persoane adulte, iti pot pune limite la cat sa poti consuma pe zi si asa mai departe, totusi se POATE !

Atata timp cat postepay reprezinta cartea prepagata cea mai folosita pe acest teritoriu, si ea se ataseaza la conturile paypal cel mai des, ce vina are un client paypal chiar si sub varsta de 18 ani cand se stie ca nu poate cumpara oricum!? Sunt cateva intrebari fara raspuns.. asa cum am mai spus astept sa vad daca transferul va fi dus la bun sfarsit.
    Sper ca da, iar apoi intentionez sa deschid un nou cont.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    Nu sunt irascibil, pur si simplu te-am rugat doar sa comentezi cu informatii clare. Acel paragraf e scris, problema e urmatoarea.

In Italia poti avea postepay inca de la varsta de 14 ani ( cu datele tale ) doar ca asupra contului au control persoane adulte, iti pot pune limite la cat sa poti consuma pe zi si asa mai departe, totusi se POATE !

Atata timp cat postepay reprezinta cartea prepagata cea mai folosita pe acest teritoriu, si ea se ataseaza la conturile paypal cel mai des, ce vina are un client paypal chiar si sub varsta de 18 ani cand se stie ca nu poate cumpara oricum!? Sunt cateva intrebari fara raspuns.. asa cum am mai spus astept sa vad daca transferul va fi dus la bun sfarsit.
    Sper ca da, iar apoi intentionez sa deschid un nou cont.
    Ideea e ca in TOS-ul Paypal se specifica faptul ca nu pot avea cont persoanele care nu au implinit inca 18 ani. Faptul ca sistemul poate fi "fraudat" nu inseamna ca cei de la Paypal vor privi cu ochi buni aceasta posibilitate.
    Totusi, ce ti se spune? E permanent limitat? Sau e limitat pana cand poti trimite toate documentele trimise de ei?
    Ai incercat sa ii suni si sa vorbesti cu ei? De regula, eu asa fac mereu cand am intrebari sau probleme si oamenii se misca destul de rapid.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    34
    Posturi
    222
    Putere Rep
    26

Implicit

Te inteleg si sper sa reusesti cu retragerea, dar cred ca le-ar lua foarte mult timp celor de la paypal sa verifice varsta utilizatorilor. De aceea sunt prezente "termenii si conditiile" trebuie sa fie de acord cu ele la inregistrare, asa procedeaza toate site-urile online, nu cred ca e cazul sa spunem ca e un abuz marca PayPal.

Ideea e ca cei de la PayPal verifica datele utilizatorilor atunci cand se lovesc de legislatia europeana care ii obliga sa faca identificarea unui user daca depaseste o anumita suma, nici ei nu fac acest lucru cu drag aceasta verificare nu le aduce nici un beneficiu ... din contra.

Postepay e total un alt serviciu, si in Romania poti face un card asemanator copiilor.

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    667
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Doar ca idee - pana la 18 ani ai primit/trimis bani pe paypal? Poate atunci nu prestai servicii si doar il aveai facut. Astfel, daca nu au fost tranzactii, cine stie, poate ar fi o sansa, daca le explici.

Insa recomand sa le explici chestia asta la telefon, altfel te intelegi cu ei, asa, prin mailuri, mai greu.
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

gamerap este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    32
    Posturi
    384
    Putere Rep
    30

Implicit

Ca sa nu mai deschid alt topic am sa postez aici. Am contul pe PayPal deschis de la 16 ani, pot sa am probleme atunci cand ating limita din cauza aceasta? Este mai bine daca-mi fac alt cont?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Santa claus paypal account
    De PhoeniXman în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 9th December 2011, 16:23
  2. your account has benn limited
    De broski în forumul PayPal
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 24th September 2011, 16:00
  3. Your account is limited
    De Mihai Alexandru în forumul PayPal
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 24th July 2011, 09:44
  4. Notification of Limited Account Access?
    De zoltan în forumul PayPal
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 22nd March 2010, 11:33
  5. Cine-i de fapt Renalo Investments Limited?
    De Adam în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th February 2008, 02:14

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •