Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
Nu sunt irascibil, pur si simplu te-am rugat doar sa comentezi cu informatii clare. Acel paragraf e scris, problema e urmatoarea.

In Italia poti avea postepay inca de la varsta de 14 ani ( cu datele tale ) doar ca asupra contului au control persoane adulte, iti pot pune limite la cat sa poti consuma pe zi si asa mai departe, totusi se POATE !

Atata timp cat postepay reprezinta cartea prepagata cea mai folosita pe acest teritoriu, si ea se ataseaza la conturile paypal cel mai des, ce vina are un client paypal chiar si sub varsta de 18 ani cand se stie ca nu poate cumpara oricum!? Sunt cateva intrebari fara raspuns.. asa cum am mai spus astept sa vad daca transferul va fi dus la bun sfarsit.
Sper ca da, iar apoi intentionez sa deschid un nou cont.
Ideea e ca in TOS-ul Paypal se specifica faptul ca nu pot avea cont persoanele care nu au implinit inca 18 ani. Faptul ca sistemul poate fi "fraudat" nu inseamna ca cei de la Paypal vor privi cu ochi buni aceasta posibilitate.
Totusi, ce ti se spune? E permanent limitat? Sau e limitat pana cand poti trimite toate documentele trimise de ei?
Ai incercat sa ii suni si sa vorbesti cu ei? De regula, eu asa fac mereu cand am intrebari sau probleme si oamenii se misca destul de rapid.