Ai acolo undeva 'resolution center' si iti spune exact ce trebuie sa faci sa iti scoata limitarea. In general se rezuma la niste scanuri de buletin, driver licence, etc.
Ai acolo undeva 'resolution center' si iti spune exact ce trebuie sa faci sa iti scoata limitarea. In general se rezuma la niste scanuri de buletin, driver licence, etc.
.
Gandeste-te ca PayPal este o banca virtuala. Nu ti se pare normal, din ratiuni de securitate sa se faca verificari la sange?
Nu te joci cu aceste lucruri, nu iti faci maine un cont, poimaine altul si asa mai departe. Toate aceste miscari necugetate ale tale mai mult ca sigur ca au fost interpretate ca o posibila incercare de fraudare.
Parerea mea e sa ii suni, sau sa trimiti un mail la suport, si sa le explici situatia. Apoi iti introduci datele cardului si astepti sa ti le valideze. Si nu ar strica sa citesti si TOS-ul lor.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
salut gojavalentin, chiar zilele acestea am intampinat aceasta problema, trebuia sa trimit la cineva 600 usd si nu am reusit, am vorbit cu cei de la paypal si mi-au spus sa intru in cont si sa ridic limita din el si sa verific la banca ce limita am la card, am modificat in contul de paypal limita si am vorbit si la banca, unde mi-a confirmat ca aveam limita de 500usd/zi, daca nu te descurci trimite un PM, poate te pot ajuta.
Acum un an am creat un cont PP, dar după două luni mi-au pus limită la cont fiindcă nu aveam verificat contull. Am încercat să scot limita dar nu am reușit.
Nimic interesant...
la modul la care e limitat contul tau mai mult ca sigur ca nu se rezolva doar cu adaugarea unui card la PP
va trebui sa le trimiti o copie dupa un act de identitate ( buletin, pasaport),permis conducere etc
o copie a unei facturi ( apa, gaze, energie, telefon fix etc) pe care sa se regaseasca aceiasi adresa pe care ai folosit-o la inregistrarea la PP
aceste lucruri le vei gasi mai mult ca sigur si in contul tau , daca dai un click pe "Resolution Center"
acolo vei regasi toate cerintele PP necesare pt a-ti debloca contul.
in legatura cu sunatul la PP : banuiesc ca varianta asta cade din start deoarece nu au suport in limba romana, astfel ca va trebui sa vb in engleza![]()
PS : din proprie experienta ( ca utilizator intensiv de PP : cu 7 conturi limitate) : nu te juca cu PP pentru ca probabil mai tarziu ai sa regreti... spun asta in sensul ca daca ai un cont limitat toate conturile pe care le vei face in viitor folosind acelasi nume sau aceiasi adresa vor fi deasemenea limitate si nu vei mai putea folosi PP niciodata.
Ultima modificare făcută de superbus; 24th June 2011 la 23:29.
lai atasat unui card?
@suberbus - PayPal îți dă posibilitatea să creezi două conturi pe același nume, unul personal și premier.
@gojavalentin - Trebuie să știi că, dacă nu ai 18 ani, te chinui degeaba să rezolvi problema limitei. Eu nu am 18 ani dar din fericire pentru mine, acum un an, BT-ul deschidea conturi și celor sub 18 ani, cu tot cu CVV2.
Oricum, îți urez succes!
Nimic interesant...
@superbus - Hm, asta nu știam. Mersi că mi-ai zis.
Na, să vedem ce rezolvă Valentin cu limita contului.![]()
Nimic interesant...
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, dar m-am lasat de treaba cu PP, mi-am facut cont in AlertPay, din cate stiu eu nu e mare diferenta, si oricum era prea multa bataie de cap cu limitarea asta de la PP.
Multumesc inca odata!![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)