Salut ! Am un cont paypal premium pe numele meu , unde am atasat un card Visa electron de la ING.
Problema mea este urmatoarea:
Am primit o suma de 1000 euro . am restras 500 in prima zi in care i`am primit (ptr ca asta era limita) , iar a doua zi restu de 500 ... prima fiind inca in pending. A 3a zi ma trezesc ca am contul limitat ... mai exact primesc acest mesaj:
"Your account access has been limited for the following reason(s):
Mar 13, 2011: We need some more information about some of your recent sales."
Precizez ca nu vand nimic prin paypal !!! l`am facut special ptr a primii suma asta de bani si atat.
Asa ca ma duc la Rezolution Center , trimit copie dupa buletin , trimit copie dupa o factura de utilitati (care era pe numele tatalui meu) si mai imi cerea "provide invoices". Nu cunosc ce sunt astea , nu am completat nimic la invoices , deci nu am , nu folosesc ... nu cunosc termenul de invoices. In fine... trimit restu de chestii mai putin asta. Azi primesc mail de ei si imi spun urmatoarele :
"We're sorry, but we cannot restore full access to your account until we
receive additional information. Please provide a copy of each of the
following items:
- Your monthly statement for the credit card ending in 3553. The statement
must show your name, address, and account number exactly as they appear in
your PayPal account.
- Tracking information for the last payment received in your PayPal account.
- Original bills of sale or invoices referencing your purchase or
acquisition of the items you are selling, along with the name and telephone
number of your supplier(s),
If you have none of the above, please inform us what was sold for the
payment you recieved."
ce fac mai departe? sa zicem ca reusesc sa trimit o copie dupa extrasul de cont , dar cu restu ? ce ma sfatuiti ?
sincer , as prefera sa ii sun dar nu gasesc nici un numar de telefon ptr asistenta. Cred ca prin telefon sa poate rezolva mult mai repede , avand in vedere ca am nevoie urgenta de banii aia cat mai repede. Astept raspuns ... multumesc frumos