AlertPay e folosit in mare doar pentru bux-uri si siteuri cu plati de maxim cateva zeci de dolari. In PayPal si moneybookers se invart banii. Moneybookers pentru gambling si PayPal pentru restul
Poti, dar cand o sa ajungi tu la 1000$ facuti din PTC, eu o sa ajung la milionul de dolari.
Paypal vs AlertPay ..... Exact cum zicea cineva de mai sus.... Mercedes vs Logan....Sau chiar Mercedes vs Dacia 1300 ...
De limita asta este vorba?
Scuze ca readuc la viata un topic vechi, insa as vrea si eu un mic sfat.
Am un cont Paypal ceva mai vechi pe care am vreo 15 euro si care insa nu este verificat, deci are o limita de trimis bani de 100E, limita pe care am acumulat-o deja.
Ce alta varianta am pentru a scoate banii din cont? Ma refer la o varianta de avarie pentru ca nu mai am card disponibil pentru a-l atasa, si nici nu cred ca se merita sa fac unul nou pentru banii aia.
Mersi anticipat.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
felix cum ai ajuns la pagina cu limite? Ca eu nu o gasesc deloc pe-aici.
@Cristi - Nici eu nu găsesc limita la PayPal. E posibil ca acea limită să fie doar la conturile premium. Eu am personal.
Nimic interesant...
Salut, am avut aceeasi problema acum 2 luni. Sa va spun cum am procedat. Dupa ce am cautat la fel diferite solutii cum sa scap, am dat la resolution center si le-am explicat celor de la paypal intr-un email ca nu am posibilitatea sa atasez un card pentru ca nu am si ca acel cont este al meu. Si in aceeasi zi mi-au ridicat restrictiile pe care le aveam. In acest caz restrictiile apar din cauza incercarii de frauda.
Ridicarile de limita sunt altceva, fie ca e cont personal sau business paypal iti ofera niste sume pe care daca le atingi vei fi nevoie sa le ridici platind.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)