Iau si eu un loc, am trimis pe pm site-ul (defapt sunt 2, unul micut) la care as dori un audit marca seomoon.
Mersi fain.
Iau si eu un loc, am trimis pe pm site-ul (defapt sunt 2, unul micut) la care as dori un audit marca seomoon.
Mersi fain.
.
Ok, ok, s-a notat.
Am primit si eu auditul.
F. ok si f. bine structurat. Site-ul este mictu si la inceput si stiu ca mai sunt o gramada de lucruri de facut.
Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?
Am primit si eu raportul....sincer sa fiu eu sunt foarte multumit cu auditul, poate o sa fac si o colaborare.
E prea general, nimic concret sau deosebit. Insa probabil si din faptul ca a fost gratuit si cererea foarte mare. Multe propozitii incep cu "e foarte usor: sa facem, sa aducem , sa cream etc." - nu prea cred, practic cel putin.
Trecand peste punctele astea negative, a fost placut la citire si e ok.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Multumim pentru aprecieri, dar si pentru critici...
@Dragos Nicu: nu e prea general, ideea e ca foarte multe lucruri se aplica la majoritatea site-urilor pe care le analizam... iar de facut, orice e posibil si usor, cel putin din punctul nostru de vedere...
Dontero vreau sa vedem si proiecte in care ai reusit performante prin SEO facut de tine, si asta post pinguin
Pentru mine ce ai scris acolo sunt generalitati ce sunt trecute la toate site-urile fara sa fie analizate prea bine, de exemplu am vazut in raportul trimis cuiva recomandarea sa acorde importanta si reteleleor sociale cand el este de fapt foarte bine prezent pe SM, ceea ce ma dus la gandul ca nici nu ai analizat majoritatea chestiilor pe care le spui acolo pe principiul ca se potrivesc la toti
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
eu apreciez ca auditul e gratuit si de asta am evitat sa ii fac review;
totusi, am recomandat cuiva acest audit, iar persoana respectiva a fost dezamagita;
a primit un document cu muulte puncte (peste 50) intr-un limbaj mai aproape de santier decat de business cu foarte multi termeni mult prea tehnici pentru un proprietar normal de site;
punctele respective se repetau de mai multe ori si de obicei nu spuneau nimic clar, ba chiar unele sfaturi de acolo erau eronate;
printre probleme am remarcat si recomandarea insistenta si repetata de a acorda importanta retelelor sociale, chiar daca siteul respectiv se descurca chiar bine pe zona asta;
au fost solicitate lamuriri / portofoliu / propuneri mai departe pe mail, insa raspusurile au venit in acelasi stil: scriem mult si nu spunem nimic, iar la final recomandam refacerea siteului cu o instalare de wordpress;
repet, apreciez gestul de a oferi acest audit gratuit (si aici acord un plus), insa realizarea este un mare minus;
dpmdv rezultatul este clar un "no go"
later edit: @dontedro - ai semnat documentul cu seomon.ro in loc de seomoon.ro (lispeste in "o");
Ultima modificare făcută de Ciprian.Olaru; 1st November 2012 la 11:22. Motiv: completare
@Gabriel Stancu: M-am uitat si eu peste auditul realizat pentru acea persoana, vreau sa vad si eu, unde e limbajul de santier? E posibil sa imi scape mie... Și nu am semnat eu documentul... Nu le fac eu pe toate... Nu e frumos să aruncăm cu noroi așa... aiurea!
@Lovelife: Sigur că da, mai așteaptă puțin, se lucrează la noua versiune a site-ului...
Ultima modificare făcută de dontedro; 1st November 2012 la 20:21.
nu am zis ca e, ci ca se apropie de un astfel de limbaj, iar termenul mi-a fost transmis impreuna cu impresia despre audit;
o sa reformulez totusi.. si voi spune ca atunci cand zici intr-un audit ca "siteul e nasol".. limbajul este nepotrivit (mai ales ca solicitarea ti-a fost trimisa intr-un stil destul de formal);
despre semnatura.. e problema ta interna cine semneaza si ce; eu ti-am spus in ideea ca poate te ajuta pe viitor sa iti atragi clientii in loc sa ii trimiti la semon.ro
repet, e de apreciat oferta de audit gratuit, insa rezultatul nu s-a ridicat la inaltimea cerintelor;
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)