Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 61

Subiect: Audit SEO Complet, Gratuit

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    33
    Posturi
    455
    Putere Rep
    32

Implicit

Iau si eu un loc, am trimis pe pm site-ul (defapt sunt 2, unul micut) la care as dori un audit marca seomoon.
    Mersi fain.
    .

dontedro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2008
    Locaţie
    Cuca Macaii
    Posturi
    337
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok, ok, s-a notat.

clawbc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    14th February 2008
    Locaţie
    Berlin
    Vârstă
    41
    Posturi
    91
    Putere Rep
    34

Implicit

Am primit si eu auditul.

F. ok si f. bine structurat. Site-ul este mictu si la inceput si stiu ca mai sunt o gramada de lucruri de facut.
    Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    28

Implicit

Am primit si eu raportul....sincer sa fiu eu sunt foarte multumit cu auditul, poate o sa fac si o colaborare.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

E prea general, nimic concret sau deosebit. Insa probabil si din faptul ca a fost gratuit si cererea foarte mare. Multe propozitii incep cu "e foarte usor: sa facem, sa aducem , sa cream etc." - nu prea cred, practic cel putin.

Trecand peste punctele astea negative, a fost placut la citire si e ok.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2008
    Locaţie
    Cuca Macaii
    Posturi
    337
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumim pentru aprecieri, dar si pentru critici...

@Dragos Nicu: nu e prea general, ideea e ca foarte multe lucruri se aplica la majoritatea site-urilor pe care le analizam... iar de facut, orice e posibil si usor, cel putin din punctul nostru de vedere...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Dontero vreau sa vedem si proiecte in care ai reusit performante prin SEO facut de tine, si asta post pinguin
    Pentru mine ce ai scris acolo sunt generalitati ce sunt trecute la toate site-urile fara sa fie analizate prea bine, de exemplu am vazut in raportul trimis cuiva recomandarea sa acorde importanta si reteleleor sociale cand el este de fapt foarte bine prezent pe SM, ceea ce ma dus la gandul ca nici nu ai analizat majoritatea chestiilor pe care le spui acolo pe principiul ca se potrivesc la toti
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

eu apreciez ca auditul e gratuit si de asta am evitat sa ii fac review;
    totusi, am recomandat cuiva acest audit, iar persoana respectiva a fost dezamagita;
    a primit un document cu muulte puncte (peste 50) intr-un limbaj mai aproape de santier decat de business cu foarte multi termeni mult prea tehnici pentru un proprietar normal de site;
    punctele respective se repetau de mai multe ori si de obicei nu spuneau nimic clar, ba chiar unele sfaturi de acolo erau eronate;
    printre probleme am remarcat si recomandarea insistenta si repetata de a acorda importanta retelelor sociale, chiar daca siteul respectiv se descurca chiar bine pe zona asta;
    au fost solicitate lamuriri / portofoliu / propuneri mai departe pe mail, insa raspusurile au venit in acelasi stil: scriem mult si nu spunem nimic, iar la final recomandam refacerea siteului cu o instalare de wordpress;

repet, apreciez gestul de a oferi acest audit gratuit (si aici acord un plus), insa realizarea este un mare minus;
    dpmdv rezultatul este clar un "no go"

later edit: @dontedro - ai semnat documentul cu seomon.ro in loc de seomoon.ro (lispeste in "o");

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Dontero vreau sa vedem si proiecte in care ai reusit performante prin SEO facut de tine, si asta post pinguin
    Pentru mine ce ai scris acolo sunt generalitati ce sunt trecute la toate site-urile fara sa fie analizate prea bine, de exemplu am vazut in raportul trimis cuiva recomandarea sa acorde importanta si reteleleor sociale cand el este de fapt foarte bine prezent pe SM, ceea ce ma dus la gandul ca nici nu ai analizat majoritatea chestiilor pe care le spui acolo pe principiul ca se potrivesc la toti
    Ultima modificare făcută de Ciprian.Olaru; 1st November 2012 la 11:22. Motiv: completare

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2008
    Locaţie
    Cuca Macaii
    Posturi
    337
    Putere Rep
    0

Implicit

@Gabriel Stancu: M-am uitat si eu peste auditul realizat pentru acea persoana, vreau sa vad si eu, unde e limbajul de santier? E posibil sa imi scape mie... Și nu am semnat eu documentul... Nu le fac eu pe toate... Nu e frumos să aruncăm cu noroi așa... aiurea!

@Lovelife: Sigur că da, mai așteaptă puțin, se lucrează la noua versiune a site-ului...
    Ultima modificare făcută de dontedro; 1st November 2012 la 20:21.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de dontedro Vezi Post
    @Gabriel Stancu: M-am uitat si eu peste auditul realizat pentru acea persoana, vreau sa vad si eu, unde e limbajul de santier? E posibil sa imi scape mie... Și nu am semnat eu documentul... Nu le fac eu pe toate... Nu e frumos să aruncăm cu noi așa... aiurea!
    nu am zis ca e, ci ca se apropie de un astfel de limbaj, iar termenul mi-a fost transmis impreuna cu impresia despre audit;
    o sa reformulez totusi.. si voi spune ca atunci cand zici intr-un audit ca "siteul e nasol".. limbajul este nepotrivit (mai ales ca solicitarea ti-a fost trimisa intr-un stil destul de formal);

despre semnatura.. e problema ta interna cine semneaza si ce; eu ti-am spus in ideea ca poate te ajuta pe viitor sa iti atragi clientii in loc sa ii trimiti la semon.ro

repet, e de apreciat oferta de audit gratuit, insa rezultatul nu s-a ridicat la inaltimea cerintelor;

Pagina 6 din 7 PrimulPrimul ... 4567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Audit SEO Gratuit - SEO-REPOR.CO
    De sergiuliano în forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 14th July 2012, 10:39
  2. Audit SEO, voi cum il faceti?
    De Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th July 2012, 08:29
  3. SEO Audit
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 12th March 2009, 10:46
  4. Cerere oferta Audit
    De sambo în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 23rd September 2008, 23:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •