Am primit și eu, voi încerca să fac acele schimbări care mi-au fost sugerate.
Mulțumesc
Am primit și eu, voi încerca să fac acele schimbări care mi-au fost sugerate.
Mulțumesc
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Am trimis o cerepe, asteptam la rand!
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
am primit auditul
o sa revin cu un review
o seara buna
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Salut,
Deci am primit auditul, contine 4 pagini cu 23 de puncte.
Semnaleaza probleme pe care si eu doream sa le rectific, unele probleme identificate din pacate daca sunt corecte nu pot fi corectate datorita platformei magazinului, mai sunt si cateva puncte unde cred ca nu sunt chiar corecte - asta fiind opinia mea.
Dar per total, este un audit bine structurat, si avand in vedere ca a fost si gratuit ma declar multumit.
As dori sa-l intreb pe dontedro, daca am aprobarea lui pentru a posta auditul , pentru a vedea si altii modul de lucru, si a aprecia sau nu serviciul.
SI bineinteles pentru a avea si eu o "second opinion" de la userii cu vechime si cunostiinte superioare in materie de SEO .
o seara buna tuturor
Nu, nu vrem să postezi auditul, nu vrem să dai din casă toate secreteleE individualizat pentru site-ul tău și atât.
Cine dorește să vadă, poate să facă cerere, cu siguranță va fi foarte mulțumit. Se poate înscrie pe listele de așteptare momentan...
ok...
ai dreptate, si pana la urma e munca voastra - gratuita - deci respect opinia ta si nu o sa postez
o seara buna tuturor
Mulțumim pentru înțelgere, oricum se pot face încă înscrieri pe lista de așteptare, iar de în dată ce le vom onora pe cele actuale, cu mare plăcere.
M-am inscris si eu .
Am trimis, ai primit și răspuns, sper că a ajuns mail-ul și că nu sunt probleme. Discutăm acolo!
Nu uitați că pe lista de așteptare există loc întotdeauna![]()
Am primit un audit cu 20 de subpuncte. Majoritatea sfaturi bune, pe care le aveam deja in vedere, vreo 2 putin superficiale as zice si inca cateva de care nu eram constient si care mi-au prins foarte bine.
Per total, auditul a fost mai mult decat satisfacator si va multumesc!
Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala
Vă mulțumim și noi și să știți că uneori superficialitatea și paranoia pot face diferența![]()
P.S.: cei care mai doresc, nu uitați să vă înscrieți pe lista de așteptare... Sperăm să terminăm toate auditurile într-o săptămână cel mult de acum încolo...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)