Sigur, toata lumea va primi, mai devreme sau mai tarziu. Oricum, nu va dura prea mult, cu toate ca cererea e mare, oferta e pe masura![]()
Sigur, toata lumea va primi, mai devreme sau mai tarziu. Oricum, nu va dura prea mult, cu toate ca cererea e mare, oferta e pe masura![]()
Am trimis si eu mesaj prin intermediul formularului. Multumim de oferta pusa la dispozitie pentru membrii comunitatii. Sporuri!
Cred ca a primit toata lumea raspuns, cererea a fost imensa si va multumesc!
Mai asteptam 10-15 persoane, maxim 20
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Inca 5 persoane... Auditul nu a fost trimis, inca se lucreaza la el, a fost trimis raspuns de confirmare pentru toata lumea![]()
Buna, mai este valabila oferta?
Roland și Dragoș au fost ultimele persoane. Luăm o pauză pentru moment, avem 150 de cereri (nu doar de pe SEOpedia) pe care trebuie să le onorăm. Revenim cu mesaj când se redeschide sezonul gratuităților![]()
Am primit auditul, foarte interesant, nu ma asteptam sa fie atat de mare4 pagini a cate 23 capitole foarte bine structurate, am numai cuvinte de lauda, felicitari.
"Eroare! Vă rugăm încercați din nou mai târziu!".
Tomai vroiam sa postez ca primesc o eroare. Am inteles acum motivul. Spor la analize.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
m-am inscris si eu . vad ca am intarziat cu cateva minute . daca nu se mai poate acum vedem pe data viitoare . ms
ps . @alecs formularul meu a aparut trimis cu succes
Vă puteți înscrie pe listele de așteptare fără niciun fel de probleme. Dacă primiți erori, încercați vă rog din nou.
Între timp, lăsați review-urile să curgăMulțumesc încă o dată!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)