Pagina 6 din 6 PrimulPrimul ... 456
Rezultate 51 la 58 din 58

Subiect: Comentari Dofollow Gratuite

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Sunt doar monstre, la chestia cu 50 de cuvinte ,nu m-am gandit pana acum, referitor la aprobare dupa cateva zile ar trebuie sa se vada numarul de comentari aprobate.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat īn original de Cristi G Vezi Post
    Cand faceti ceva gratis, faceti-o calumea, sfatul meu. Daca o faceti calumea, aveti sanse foarte mari sa fiti contactati din nou pentru o treaba platita de data aceasta. Daca o faceti prost, absolut nimeni nu va mai fi interesat de o a doua colaborare, fie ea si gratis.
    apreciez cand cineva incearca sa ofere ceva gratuit (din punctul meu de vedere.. nu exista lucruri / servicii gratuite in lumea asta), dar cand prezentarea serviciului este ambigua si cu greseli de gramatica.. nu cred ca te astepti la calitate;

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data īnscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vārstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu l-am platit sa posteze comentarii cu niste ancore care nici pe departe nu puteau fi catalogate seo keywords si el le-a postat cu DELL . Nu il recomand nici in 100 de ani....

Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

In primul rand, am gresit ,comentarile tale au fost aprobate , nu mai lasat sa zic nimic, mi-ai facut capul mare, puteam foarte bine sa imi indrept greseala, insa cand te-am vazut asa nesuferit nu am mai zis nimic,bani ti dai inapoi bucuros, felul tau de a fi asa aspru ca sa o zic asa ma lasat rece...
    Ca sa stii tu am rugat pe cineva sa ma inlocuisca, am uitat sa ii zic de faza cu keywordurile, recunosc greseala a ea mea in totalitate,insa daca ai vrut sa apreciezi macar pentr 2 minute munca pe care am depuso pentru tine ai fi vazut ca comentarile au fost destul de lungi pentru ati obtine o rata de aprobare destul de mare.

P.s mi se pare urat sa zici, nici in 100 de ani,dramatizezi, cea mai profesionala atitudine pe care tu ai fi putut sa o adoptezi ar fi putut fi sa platesti pentru munca depusa,buna , rea cum e ea, pe urma nu mai lucrezi cu mine.
    Insa sa stai sa faci feedback negativ mi se pare urat, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca tu ai intrat pe mine ca o persoana ametita, eu am spus ca ofer comentari gratuite, iar tu ai inteles contra cost...
    Insa ti-am acceptat oferta,desi nu isi avea sensul ca sa nu par respingator... si uite ca regret.

Bine am inteles, sunt respingatoare comentarile pe care le-am oferit, insa din momentul asta consider ca orice discutie nu si are sensul, rog un admina sa inchida.
    Orice postare care in plus nici nu ma obosesc sa o citesc.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data īnscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

@pirvan.marian
    in profilul tau scrie ca esti interesat de promovare si esti pe un forum.. deci o sa iti spun parerea mea (chiar daca nu ai cerut-o): cu atitudinea asta promovarea ta nu o sa ajunga departe; una dintre cele mai eficiente metode de promovare e cea facuta de clientii multumiti; cum in cazul tau nu sunt multumiti.. va fi nevoie sa aloci alte multe resurse in alta parte (resurse pe care puteai sa le aloci pentru serviciile pe care le-ai promis) pentru a mai avea vr'o sansa; cu cat ii ataci mai mult si faci mai mult scandal.. cu atat mai multa lume va afla de asta si cu atat mai greu va fi sa ii convingi pe altii sa iti devina clienti;
    concluzia.. atitudine si calitate daca vrei sa convingi;

offtopic: tot in profil vad "18 ani, elev".. cu stilul asta de scris nu cred ca iei bacul

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data īnscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vārstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Marian, scopul postarii comentariilor de catre tine si sper sa te prinzi e sa obtii linkuri unor situri. Link consta in ancora respectiva si hreful care trebuie sa fie corect. Tu daca nu respecti ancora si o pui din burta tu sau altul , de ce tii mortis sa vorbesti de textul din comentariu? Esti constient ca faci mai mult rau postand comentarii cu keyworduri care nu au nici o treaba cu situl in sine, decat daca nu ai fi postat deloc?
    Eu ti-am oferit bani ca sa fiu sigur ca te motivez in asa fel incat sa fie treaba cat mai de calitate. In fine.... nici macar 70% din acele comentarii nu erau dofollow, dar na.

Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Va rog, sa ma scuzati cu toti,m-am scapat putin,stiu ca am datat-o in bara.

In luniile ce vor urma ma va voi revansa fata de membri comunitati, la vara voi redeschide oferta pentru comentariile grauite.

Desigur daca cineva mai doreste sa participe.

@Deadworldisee, te astept pe privat cu datele pentru a face in asa fel incat sa completez ca in final 100 de comentari aprobate, de data asta vor fi cu acocora, insa nu pot face ca toate sa fie cu acora deoarece unele sunt moderate.

De preferat sa-mi dai sa refac treaba pentru alt site.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data īnscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat īn original de pirvan.marian Vezi Post
    Va rog, sa ma scuzati cu toti,m-am scapat putin,stiu ca am datat-o in bara.

In luniile ce vor urma ma va voi revansa fata de membri comunitati, la vara voi redeschide oferta pentru comentariile grauite.

Desigur daca cineva mai doreste sa participe.

@Deadworldisee, te astept pe privat cu datele pentru a face in asa fel incat sa completez ca in final 100 de comentari aprobate, de data asta vor fi cu acocora, insa nu pot face ca toate sa fie cu acora deoarece unele sunt moderate.

De preferat sa-mi dai sa refac treaba pentru alt site.
    Daca o sa continui sa scrii asa, eu zic s-o lasi balta si sa te orientezi spre altceva. Ia ca pe un sfat ce ti-am scris si bolduit.

Pagina 6 din 6 PrimulPrimul ... 456

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dofollow pe Tag din articole ?!
    De MaXz īn forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th October 2011, 22:48
  2. Dofollow Test
    De 100R īn forumul SEO Soft
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 13th October 2011, 20:12
  3. dofollow.biz - motor de cautare a blogurilor dofollow
    De mazgalici īn forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 1st August 2011, 13:25
  4. Forum cu DOFOLLOW
    De vladgidea īn forumul Utile
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 12th December 2010, 13:56
  5. To Dofollow or not to dofollow...
    De vladgidea īn forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 25th May 2009, 07:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •