Am facut o lista acum cateva saptamani cu cateva website-uri despre web & graphic design.
Se poate descarca aici: Lista website-uri din industrie | Creative web design :: Robi09 Blog & Portfolio
Numai bine!
Am facut o lista acum cateva saptamani cu cateva website-uri despre web & graphic design.
Se poate descarca aici: Lista website-uri din industrie | Creative web design :: Robi09 Blog & Portfolio
Numai bine!
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Multumesc, buna lista
In fisierul pe care l-am downloadat eu sunt doar 4-5 linkuri cu prea putina legatura cu designul: Skyrill.com, Worh1000.com.. Sigur ai pus fisierul care trebuie acolo?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Da, fisierul este ok. Posibil sa fie din cauza versiunii tale de Exel? Ceea ce nu cred.
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Asa o fi, insa mie nu-mi merge nici cu Office 2003, nici cu Office 2007, nici cu Open Office.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
E interesant fisierul dar pentru genul asta de liste mai bine folosesti un serviciu de bookmarking online ca delicious. E suficient apoi sa ne dai linkuri spre tagurile tale si n-o sa fie nevoit nimeni sa descarce fisiere (lumea e reticienta sa incarce fisiere doc sau xls pentru ca pot contine macrouri rau intentionate, si nu toata lumea foloseste windows si are un excel pe computer ca nu suntem contabili)
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)