Am facut o lista acum cateva saptamani cu cateva website-uri despre web & graphic design.
Se poate descarca aici: Lista website-uri din industrie | Creative web design :: Robi09 Blog & Portfolio
Numai bine!
Versiune printabilă
Am facut o lista acum cateva saptamani cu cateva website-uri despre web & graphic design.
Se poate descarca aici: Lista website-uri din industrie | Creative web design :: Robi09 Blog & Portfolio
Numai bine!
Multumesc, buna lista
In fisierul pe care l-am downloadat eu sunt doar 4-5 linkuri cu prea putina legatura cu designul: Skyrill.com, Worh1000.com.. Sigur ai pus fisierul care trebuie acolo?
Da, fisierul este ok. Posibil sa fie din cauza versiunii tale de Exel? Ceea ce nu cred.
Asa o fi, insa mie nu-mi merge nici cu Office 2003, nici cu Office 2007, nici cu Open Office.
Atunci il poti vedea online aici: https://viewer.zoho.com
E interesant fisierul dar pentru genul asta de liste mai bine folosesti un serviciu de bookmarking online ca delicious. E suficient apoi sa ne dai linkuri spre tagurile tale si n-o sa fie nevoit nimeni sa descarce fisiere (lumea e reticienta sa incarce fisiere doc sau xls pentru ca pot contine macrouri rau intentionate, si nu toata lumea foloseste windows si are un excel pe computer ca nu suntem contabili :) )