Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Google’s product reviews update - April 8, 2021

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit Google’s product reviews update - April 8, 2021

Google’s product reviews update - https://developers.google.com/search...reviews-update

"an improvement to our ranking systems, which we call the product reviews update, that’s designed to better reward such content...
    only involves English language reviews for now"

tibanu1987 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    8
    Data înscrierii
    21st January 2021
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    29
    Putere Rep
    8

Implicit

Macar sa fie asa si sa se puna mai mult accent pe continutul de calitate, dar mi-e greu sa cred. Sunt uimit cand vad in top 3 site-uri care copiaza content din alte limbi cu google translate si nici macar nu se obosesc sa modifice greselile.
    Detin un site de review-uri al carui content este extrem de bine pus la punct si scris de experti in adevaratul sens al cuvantului si tot sunt depasit la unele cuvinte de continut subtire, plin de greseli atat de punctuatie cat si gramaticale.

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de tibanu1987 Vezi Post
    Macar sa fie asa si sa se puna mai mult accent pe continutul de calitate, dar mi-e greu sa cred. Sunt uimit cand vad in top 3 site-uri care copiaza content din alte limbi cu google translate si nici macar nu se obosesc sa modifice greselile.
    Detin un site de review-uri al carui content este extrem de bine pus la punct si scris de experti in adevaratul sens al cuvantului si tot sunt depasit la unele cuvinte de continut subtire, plin de greseli atat de punctuatie cat si gramaticale.
    Da-mi te rog unu doua exemple in privat de cuvinte cheie unde te surclaseaza astfel de site-uri.
    Fara semnatura.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Mai conteaza foarte mult si credibilitatea siteului respectiv. Ca sa nu se inteleaga gresit este vorba doar de credibilitatea in ochii lui Google. Sunt situatii unde un site curat, cu continut calitativ, etc nu are credibilitate si acesta rankeaza pe pozitii mai slabe decat alte siteuri inferioare din punct de vedere al calitatii continutului. Aici ma refer strict la E-A-T despre care gasesti ceva informatii aici: https://www.facebook.com/SeoCupcake/...54577541302436 Nu vreau sa fac reclama, dar este singurul material pe intelesul tuturor disponibil despre acest subiect. Unul din siteurile din semnatura mea nu mai rankeaza din acest motiv.

Reputatie:
    8
    Data înscrierii
    21st January 2021
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    29
    Putere Rep
    8

Implicit

Citat Postat în original de Clax Vezi Post
    Mai conteaza foarte mult si credibilitatea siteului respectiv. Ca sa nu se inteleaga gresit este vorba doar de credibilitatea in ochii lui Google. Sunt situatii unde un site curat, cu continut calitativ, etc nu are credibilitate si acesta rankeaza pe pozitii mai slabe decat alte siteuri inferioare din punct de vedere al calitatii continutului. Aici ma refer strict la E-A-T despre care gasesti ceva informatii aici: https://www.facebook.com/SeoCupcake/...54577541302436 Nu vreau sa fac reclama, dar este singurul material pe intelesul tuturor disponibil despre acest subiect. Unul din siteurile din semnatura mea nu mai rankeaza din acest motiv.
    Stiu bine despre ce vorbesti dar autoritatea si credibilitatea site-ului meu este mult peste a site-ului despre care am spus ca traduce din alte limbi. E posibil sa fie ceva temporar si sa revin pe locul 1 cat de curand.

Reputatie:
    8
    Data înscrierii
    21st January 2021
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    29
    Putere Rep
    8

Implicit

Stiu bine despre ce vorbesti dar autoritatea si credibilitatea site-ului meu este mult peste a site-ului despre care am spus ca traduce din alte limbi. E posibil sa fie ceva temporar si sa revin pe locul 1 cat de curand.
    Am urmarit si video-ul pentru ca m-ai facut curios si tin sa-ti spun ca am bifat cam tot ce a zis tipul de acolo, cat despre core web vitals astept update-ul din 6 mai si am sperante mari pentru ca am totul pe verde si o viteza de 98 cu 100.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

cat despre core web vitals astept update-ul din 6 mai si am sperante mari pentru ca am totul pe verde si o viteza de 98 cu 100
    Update-ul la core web vitals va fi interesant de urmarit si ar putea aduce surprize, depinde ce pondere va avea.
    Sunt site-uri mari cu metrici proaste, ex scor pe mobil in PageSpeed Insight de 20 sau 30.

Reputatie:
    8
    Data înscrierii
    21st January 2021
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    29
    Putere Rep
    8

Implicit

Se pare ca update-ul s-a amanat pentru luna august...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th April 2016, 20:28
  2. Google ‘buy’ button
    De Pami în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th May 2015, 23:44
  3. Google’s 200 Ranking Factors
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th June 2013, 01:02
  4. Ratinguri in cautarea Google ( Ratings in Google Product Search )
    De Andrei S în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th December 2010, 13:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •