Cred ca esti putin drastic cu G. Intuiesc ca site-ul cu scaderea este in nisa de medical/nutritie/&related.
Eu o vad ca pe o imbunatire, chiar daca si eu am fost afectat, pana la urma sa vorbeasca "admin" despre nutritie sau sa vorbeasca
Nicolae Hâncu e o diferenta, cu care eu sunt de acord ca e o imbunatatire pentru utilizatorii lui G.
Nu trebuie sa te intrebe el, trebuie sa ii spui tu ...
Probabil chiar asta ai inceput sa faci, de ti-ai revenit 20 de procente. (daca esti amabil sa impartasesti)
Am si eu un site in nisa asta care era pe o panta ascendenta, pana la update.
Cresteri organice:
Iunie vs Mai +38%
Iulie vs Iunie + 73%
August (pana in prezent) vs Iulie (acelasi nr de zile) +10%
Si eu sunt "admin" si nu am articole scrise de medici despre care Google stie multe. Am decis sa las totul asa deocamdata sa vad cum evolueaza.
Ai putea zice ca +10% nu e minus, dar panta ascendenta era alta daca nu era update-ul. Practic am scazut in multe directii si crescut din continuarea procesului de
SEO pe care il facem si pana in prezent.
La restul site-urilor de care ma ocup, nu am vazut scaderi semnificative, oricum luna August pentru majoritatea niselor e o luna mai slaba si e greu de tras concluzii.
@All, sugerez ca toti cei care mai vor sa imparta din scaderile sau cresterile lor dupa update, sa mentioneze si nisa: medical, asigurari, it&c, fashion, etc. Intuiesc ca putini dintre noi ar avea site-uri despre adoptii de copii si altele care au fost afectate intr-o proportie mai mare de acest update.