6th March 2013, 10:09
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
razvan voicu
si acum intrebarea mea : de ce atunci cand ceri o oferta de pret si niste rezultate concrete de la o firma de
seo, aceasta iti spune ca nu poate garanta pentru rezultate ? ( am vazut acest lucru la mai multe firme ) .
O firma de seo iti poate oferi garantia ca iti va construi un profil de linkuri care sa para cat mai natural posibil. Garantia locului 1, este o minciuna si ar trebui sa te feresti de acest gen de promisiuni. In functie de tipul contractului agreeat, da, poti fixa un target, dar un target realist. Si, cel mai important lucru, priveste seo ca pe o investitie long term. Rezultatele nu apar peste noapte.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
6th March 2013, 15:23
2 out of 2 members found this post helpful.
@razvan voicu: garantia ca functioneaza o ai la orice firmă de SEO (care ofera servicii de calitate). Siteul tău apare la mai multe căutări în Google, are mai multe pagini indexate, autoritatea pe web îi creşte etc. Ceea ce nu îţi poate garanta nicio firmă de SEO şi niciun dealer auto este că maşina pe care ai luat-o va merge pe Calea Victoriei cu 200km/h fără să facă accident.
6th March 2013, 16:51
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
razvan voicu
daca iti cumperi bmw, te astepti sa mearga ca un bmw, ca de aia platesti o groaza de bani pe el, altfel ti-ai face singur caruta si ai merge cu aia .
Cand fortezi rezultatele (SEO), te poti astepta si la accidente. De genul Google poate face sa iti apara brusc un stalp in fata, acolo unde nu era nimic mai devreme (un update nou).
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)