What a fuck? Sincer acum, sa vad cum palaria mea baci un blogger care scrie de placere sa puna nofollow intr-un link. Ca el saracul habar nu are ce e aia. El pune link din respect pentru sursa sa.
Si alta chestie foarte misto. Vrei sa iti pui concurenta la pamant, pui mana si ii pui cateva advertoriale, are google grija de ei. Hai ma, ce naiba?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Da... cati dintre bloggeri stiu ce e ala nofollow, sau la ce ajuta linkurile dpdv SEO...
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Mi se pare hilar ceea ce se intampla. cum ar fi sa iei penalizare pentru un viral, pe motiv ca cei care au link-uit catre tine nu au pus nofollow? La naiba, ei vor sa ucida SEO, dar de fapt vor incuraja negative seo. Unde e logica, ca mie imi scapa?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Sa-i spuna cineva lui Matt Cutts sa-si puna naibi atributul nofollow la blog ca se mai trezeste cu o penalizareCat de stupid
Baietii astia de la Google cred ca fumeaza ceva foarte bun, sa ne dea si noua, nu?![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Nu stiu daca vedeti directia in care merg ei.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Stiu ca parca s-a mai discutat, ar fi bine ca Noutati de la Google sa fie o categorie, iar fiecare noutate sa fie postata intr-un topic separat pentru a fi discutata, nu credeti ca ar fi mai ok?
Asta e un EXEMPLU, dat pentru cei din UK.
Dupa cum spuneam, penalizarea de PR e pentru vanzare de linkuri. Iar cele 150 de advertoriale, au penalizat cred 150 de site-uri![]()
Interflora e "busit", nu apare pe brand, asa ca suporta consecintele. La ziare cred ca e jale, cand pierzi PR, mai ales ziar de pr8 (greu la un ziar sa aiba pr8), te doare rau.
Ce cred ca e destul de ciudat, e faptul ca interflora e site BUN, dpdv seo, daca va uitati pe linkuri. Are "destule", profil ok, si quality. De ce a fost necesar acest "rush" pt valentines nu pricep. Acum sunt busiti rau, si ei si restul.
Interesant este faptul ca google a avut grija sa posteze un articol la ei pe blog, de atentionare, pe modelul: "Inca lucram! Vin penalizari de advertoriale acum."
Oricum Google lasa cautatorii de linkuri sa se chinuie: NU directoare, NU forums, NU blogs, NU advertoriale, NU partners page, NU..... do-follow, doar no-follow..... Ce mai e?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@tom, problema e ca aceste sanctiuni se vor aplica subiectiv. Cum se va face diferenta intre un advertorial si un editorial, in care este strecurat si un link? Palaria mea, de ce nu anuleaza naibii linkurile ca factor de ranking in algoritm si incheie circul.... Nu prea e posibil, corect?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)