@inscaun: da, dar tu vezi ca rezultatele din celelalte motoare de cautare, adunate la un loc, nu fac nici cat jumatate din cele venite din Google..? Si, in plus, ce te faci cand ai un site in romana..? Pentru ca stim, cu totii, ca romanii nu sunt dispusi sa faca schimbari, nici macar cand lucrurile merg foarte prost.

Oricum, eu intotdeauna am fost de parere ca cea mai buna metoda de promovare e strict aia naturala, reprezentata de continut foarte bun. Metodele de promovare din SEO mi se par un fel de "furat din branza statului", care creeaza un cerc vicios: concurenta face linkbuilding, noi trebuie sa facem mai mult si tot asa. Imi pare ca SEO si-a pierdut, pe drum, sensul initial, si anume acela de a imbunatati site-ul si a repara greselile. Se pare ca Google vrea sa excluda proverbul romanesc prin care "cine e cinstit ramane de prost". Iar eu nu pot decat sa ma bucur, in sinea mea, ca intr-un final nu are sa mai fie "in frunte" doar ala cu bugetul mai mare, ci ala care intr-adevar isi da silinta. Daca, intre timp, nu se inventeaza noi tehnici de a mima naturalul...