Mda, acum, de pe 19 a sarit pe 34
Si eu care imi planuisem un weekend linistit.
Mda, acum, de pe 19 a sarit pe 34
Si eu care imi planuisem un weekend linistit.
Am observat si eu scaderi pe site-urile mele...
Interesanta actiune, ce sa zic![]()
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
Am pierdut si eu cam 30% din trafic pe un site.
Scaderile de trafic sunt corelate si cu vremea calda de afara, in utlimele 10 zile internetul pe total a scauzut pe .ro cu 10-30& in functie de nisa.
Verifica daca ai pierdut pozitii in sherps, fara localizare geografica si fara sa fii logat
La mine am schimbari normale de pe pozitia 1 pe 2 de pe 3 pe 5 sau de pe 10 pe 2, sunt schimbari care se produc mereu.
Nu situ daca Panda 3.4 a ajuns si pe google.ro
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
O noua miscare din partea Google.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am auzit si eu treaba asta cu supraoptimizarea. Sincer sa fiu am comandat un xrummer blast cu cateva zeci de cuvinte cheie non-related ca sa-mi reduc procentul de linkuri pe cuvinte cheie optimizate. Acum sa vedem daca asta o fi treaba, dar in general toata lumea face acelasi lucru (adica isi optimizeaza site-urile), nu cred ca poate exista un update de google care sa trimita toate site-urile de pe prima pagina cu 20 de pagini mai jos, deci atata timp cat te echilibrezi putin ar trebui sa fii ok. Teoretic...
Comentarii pe bloguri cu Google+ ...cica ajuta
Google to Launch Third-Party Commenting Platform
Bineinteles, vor aparea si spamerii![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Proasta miscare, ai nevoie de ancore variate dar related, iar un xrummer blast mai ridica si steguletul de spam.Am auzit si eu treaba asta cu supraoptimizarea. Sincer sa fiu am comandat un xrummer blast cu cateva zeci de cuvinte cheie non-related ca sa-mi reduc procentul de linkuri pe cuvinte cheie optimizate.
Deocamdata nu prea are cine sa comenteze cu google+Comentarii pe bloguri cu Google+ ...cica ajuta
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Presupun ca vor aparea pluginuri pentru diverse platforme foarte curand. Problema e ca google va putea anula oricand linkurile oricarui user i se pare ca face spam. Asa cum au facut cu cei care folosesc goo.gl pentru diverse dubiosenii.
In plus, de acum incolo o sa aiba baze de date cu spamerii care le folosesc sistemul pentru a face rost de linkuri.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Inca un tutorial de la Google : 5 common mistakes in SEO (and 6 good ideas!)
5 common mistakes in SEO (and 6 good ideas!) - YouTube!
Momentan este/sunt 9 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 9 vizitatori)