Mda, acum, de pe 19 a sarit pe 34 :))
Si eu care imi planuisem un weekend linistit.
Versiune printabilă
Mda, acum, de pe 19 a sarit pe 34 :))
Si eu care imi planuisem un weekend linistit.
Am observat si eu scaderi pe site-urile mele...
Interesanta actiune, ce sa zic :)
Am pierdut si eu cam 30% din trafic pe un site.
Scaderile de trafic sunt corelate si cu vremea calda de afara, in utlimele 10 zile internetul pe total a scauzut pe .ro cu 10-30& in functie de nisa.
Verifica daca ai pierdut pozitii in sherps, fara localizare geografica si fara sa fii logat
La mine am schimbari normale de pe pozitia 1 pe 2 de pe 3 pe 5 sau de pe 10 pe 2, sunt schimbari care se produc mereu.
Nu situ daca Panda 3.4 a ajuns si pe google.ro
http://img13.imageshack.us/img13/234...screenshot.jpg
O noua miscare din partea Google.
Am auzit si eu treaba asta cu supraoptimizarea. Sincer sa fiu am comandat un xrummer blast cu cateva zeci de cuvinte cheie non-related ca sa-mi reduc procentul de linkuri pe cuvinte cheie optimizate. Acum sa vedem daca asta o fi treaba, dar in general toata lumea face acelasi lucru (adica isi optimizeaza site-urile), nu cred ca poate exista un update de google care sa trimita toate site-urile de pe prima pagina cu 20 de pagini mai jos, deci atata timp cat te echilibrezi putin ar trebui sa fii ok. Teoretic...
Comentarii pe bloguri cu Google+ ...cica ajuta
Google to Launch Third-Party Commenting Platform
Bineinteles, vor aparea si spamerii :)
Proasta miscare, ai nevoie de ancore variate dar related, iar un xrummer blast mai ridica si steguletul de spam.Citat:
Am auzit si eu treaba asta cu supraoptimizarea. Sincer sa fiu am comandat un xrummer blast cu cateva zeci de cuvinte cheie non-related ca sa-mi reduc procentul de linkuri pe cuvinte cheie optimizate.
Deocamdata nu prea are cine sa comenteze cu google+Citat:
Comentarii pe bloguri cu Google+ ...cica ajuta
Presupun ca vor aparea pluginuri pentru diverse platforme foarte curand. Problema e ca google va putea anula oricand linkurile oricarui user i se pare ca face spam. Asa cum au facut cu cei care folosesc goo.gl pentru diverse dubiosenii.
In plus, de acum incolo o sa aiba baze de date cu spamerii care le folosesc sistemul pentru a face rost de linkuri.
Inca un tutorial de la Google : 5 common mistakes in SEO (and 6 good ideas!)
5 common mistakes in SEO (and 6 good ideas!) - YouTube!