e un IP in format zecimal. de fapt eu un ip simplu transformat din hexa in zecimal. merge pt orice site.
Versiune printabilă
e un IP in format zecimal. de fapt eu un ip simplu transformat din hexa in zecimal. merge pt orice site.
Am observat ca in Google Analytics, pentru codul de monitorizare exista 2 variante: cel vechi (urchin.js) si unul nou adaugat (ga.js). Cand te inregistrezi pentru un website nou ai de ales pe care sa il folosesti. Despre codul nou spun ca va permite accesul la noi facilitati ce urmeaza sa apara.
Din cate am inteles eu, codul nou te ajuta pentru contorizarea subdomeniilor. Eu am reusit sa fac asta dupa ceva timp de cautauri. Imi contorizez cu acelasi cod subdomeniile si pot sa vad foarte clar in top content ce trafic a avut fiecare subdomeniu.
Probabil ca mai sunt si alte facilititati pe care le ai cu codul nou, dar inca nu le-am descoperit. :)
Prospatura: Google a cumparat DoubleClick.
Sa vedem in ce parte se duc acum castigurile din Adsense: in sus sau in jos.... :|
Se pare ca azi e ziua noutatilor de la google.
Pentru Centru de mesaje din Webmaster Tools au lansat un serviciu denumit "messages waiting". Astfel, toate mesajele destinate un anumit website vor tinute "la pastrare" pana cand cineva va autentifica acel website.
Official Google Webmaster Central Blog: Webmaster Tools keeps your "messages waiting"
more news from mighty google:
au lansat AdManager: Official Google Blog: Our solutions for ad serving
Va fi mai usor de vandut publicitate in mod direct acum?
Mai exact ce va face acest AdManager?
Pai este un AdServer care va permite definirea de spatii publicitare pe un site (incluzand scriptul lor) si apoi definirea de campanii (inclusiv targetarea pe diferite segmente si multe alte optiuni). Practic vei putea vinde publicitate direct, dand acces clientului tau la rapoartele din AdManager.
* Este interesant ca poti folosi AdSense ca backup atunci cand un anume banner nu este afisat.
vazusem si eu ceva nou prin cont, dar am crezut ca nu am vizitat eu toate paginile de acolo, si credeam ca e mai veche functia asta :)
Nu este veche. AdManagerul este introdus in urma cumpararii DoubleClick.