@haos
Nu am inteles mare lucru din comparatiile tale... Poate sunt eu prea adormit la ora asta... Insa, pe o un keyword care are sanse mai mari sa fie cautat decat "test", de exemplu "asigurari" , hai sa vedem rezultatele:
okidoki
murfi
Nu cred ca ne putem plange de relevanta... Iar in cazul meu, numarul mic de rezultate este dat de necesarul foarte mare de resurse hard - care imi lipsesc - desi, pana la urma, cine are nevoie de x milioane de rezultate?! Cati dintre voi vizitati si paginile 3-4, n de la rezultatele google.
Referitor la publicarea numarului de pagini indexate sau numarul de rezultate, probabil au avut ei (okidoki) un motiv pentru care nu le-au facut inca publice... Eu am preferat sa merg pe trasparenta, pur si simplu , fara o motivatie anume...
Ideea e sa fiti mai deschisi ... Altfel, nici Google daca face un motor de cautare romanesc - numit miorita - , altul decat google de acum, nu il veti folosi, pentru ca nu se numeste Google... !!!
Si eu sunt un pic cam dezamagit de prima impresie lasata de okidoki... Avand in vedere sustinerea financiaro-tehnico-umana de care beneficiaza, se prezinta cam slabut, la toate capitolele... Sa vedem in viitor.