Abia acum am citit acest topic.
Sincer, ma cam dezamagesc opiniile exprimate aici.
@kevinro: cum ar fi sa ma apuc sa iti analizez florile de la urechile magazinozaurusului ? apoi sa pastrez aspectele negative, sa le amplific si sa vin aici sa scriu despre ele?
@superbus: ce ai testat tu si ai ajuns la concluzia ca e varza?
Un astfel de proiect trebui salutat ca si initiativa si urmarit, daca te intereseaza subiectul.
In momentul asta sunt relevante in aceasta discutie doar aspectele semnalizate de toto.
Merita completat si faptul ca okidoki poate diminua cota de piata in google in romania prin relevanta regionala, prin adaptarea la nevoile pietei .ro . Si nu numai okidoki ci orice proiect care isi propune acest lucru.
Sa ne uitam un pic la trilulilu. Ce a facut? A atacat pozitia youtube si a castigat.
Primul social network de calitate made in romania va zgudui hi5 si myspace. Tocmai prin regionalizare.
Traim in era in care ne descentralizam si micro este cuvantul de ordine. Micro blogging, micro communities, etc.
Nu vreau sa deschid acum o polemica pe subiectul global vs regional dar am sa va spun ca, dincolo de orice alte considerente, ar trebui laudat curajul celor de la MPI si felicitati programatorii care au lucrat la acest proiect.
Spre deosebire de altii stiu ce inseamna development la enterprise level si pot aprecia ce s-a facut acolo.
In loc de incheiere: ce-mi place mie cum atacam noi tot ce este romanesc pt ca este romanesc.