Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 46

Subiect: Nameseek.Eu --- Motor cautare romanesc!

cipcip este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Vârstă
    36
    Posturi
    29
    Putere Rep
    0

Implicit

daca site-ul de la signature e al tau .. si daca te comporti la fel si cu clientii .. e clar

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    43

Implicit

Netul, mi-am editat postul si o sa iau si infractiunea inapoi, daca stiu cum
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    40

Implicit

Mie imi place ca e optimist omul, cam exagerat totusi

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    44
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

domeniul cat si site`ul nu au valoare

ps: userul "cipcip" este unul dintre cei de pe softpedia care vand situri cu vechime de o luna pe mii de euro, limbajul necontrolat si jignitor il caracterizeaza ,deja are unele scapari aici

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    46

Implicit

TorrentDigg.com [Arhivă] - WebArea.ro - Resurse IT & Web Development
    "e un script ... care indexeaza ce site-uri ii zic eu ...
    i-am scos copyright ... pentru ca atata timp cat e sub GNU / GPL am voie ... pentru ca nu il redistribui ...
    si in plus l-am scos pentru ca a durat o luna sa caut pe google pana am dat de el ... si nu vreau ca altu sa il ia asa repede ... sa il caute si el ..."
    Cam asta e motorul tau de cautare
    Vad ca ai o problema cu exprimarea pe toate forumurile pe unde ai trecut. Sper sa ne lasi cat mai repede.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    35

Implicit

Salut. In primul rand succes cu motorul. Nu ma intereseaza ca e facut pe script, ma bucur ca incerci. Inteleg si de ce te-ai aprins asa, stiu cum e sa faci ceva, sa lucrezi si sa vina cineva cu un comentariu mai putin magulitor

Vreau sa iti atrag atentia la o singura chestie. Eu am fost la informatica la UBB cluj si am facut Java, C++ si MySQL pana in anul 2. Sincer, e greu sa inveti la facultate un limbaj de programare, pentru ca nimeni nu are timpul necesar sa stea cu tine sa iti explice sau sa te astepte sa citesti din carte. Cel mai bine e sa incerci sa inveti singur PHP/MySQL. Nu am ajuns sa fac PHP si web programming in facultate, pentru ca m-am lasat in anul 2 sa imi vad de business (m-am inscris la o facultate mai usoara, comunicare ).

Atat am vrut sa adaug. Bafta multa!

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Eu nu inteleg de ce si-a luat Diana cartonasul rosu inapoi sau de vrea sa si-l ia... Amandoi ati intrecut masura... Amandoi ati fi meritat cate un cartonas, fiecare pentru altceva... Nu stau sa explic ce si cum... cine are ochi de vazut, vede...

Cip, sper sa fie ultima data cand folosesti acest ton pe seopedia... Aici nu e nici softpedia nici alt forum unde sa faci tu dobitoc si cretin pe oricine indrazneste sa ridice tonul un pic la tine...

Netule, in mare sunt de acord cu tine, insa parca prea l-ai pus la zid pe om din prima... Stiu ca e doar un script, stiu ca omu a facur furori pe softpedia si nu numai probabil, insa, mai bine te abtii decat sa dai tonul unor dicutii inutile... Da, inutile, el nu va invata niciodata dintr-o astfel de discutie si noi stam ca idiotii sa urmarim un topic de 5 pagini de cearta sa vedem cine ce si cum...

Hai sa fim mai eficienti, ce zici? 10x

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    46

Implicit

Cartonasul vrea sa-l ia inapoi pt ca a fost o greseala, a crezut ca eu am zis cuvintele alea, a fost si greseala mea ca nu am pus quote. Eu am avertizat ce fel de om e. Il stiu de pe o gramada de forumuri si tot ce stie e sa jigneasca in stanga si in dreapta si sa vorbeasca foarte vulgar. Dati un search pe Google dupa "CipCip" si o sa va convingeti. Nu vreau sa vad ca si Seopedia e loc pt oameni care stiu numai sa jigneasca.
    Dar na, fac o incercare.. CipCip, cu ce sa te ajut? Am destula experienta cu motoarele de cautare, chiar si cu Sphider, si pot sa iti impartasesc din experienta mea. Pt ce vrei tu sa faci iti trebuie multe servere dedicate, si nu un cont pe GoDaddy sau unde mai ai tu. Ia sa indexezi cateva mii de siteuri, sa ai baza de date de cativa giga, sa vezi cum iti suspenda imediat contul. Te-am intrebat ceva legat de algoritumjl tau, si nu te-am intrebat la misto, pt ca si eu dezvolt un algotirm propriu dupa care se vor afisa rezultatele.
    Daca macar pe Seopedia iti schimbi tonul si atitudinea, eu te ajut.

Voislav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    42
    Posturi
    85
    Putere Rep
    0

Smile

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Salut. In primul rand succes cu motorul. Nu ma intereseaza ca e facut pe script, ma bucur ca incerci. Inteleg si de ce te-ai aprins asa, stiu cum e sa faci ceva, sa lucrezi si sa vina cineva cu un comentariu mai putin magulitor
    Citat Postat în original de toto Vezi Post
    Netule, in mare sunt de acord cu tine, insa parca prea l-ai pus la zid pe om din prima... , el nu va invata niciodata dintr-o astfel de discutie si noi stam ca idiotii sa urmarim un topic de 5 pagini de cearta sa vedem cine ce si cum...

Hai sa fim mai eficienti, ce zici? 10x
    Tudi si toto ma bucur ca ganditi in acest fel si ne dam seama, ca el asa rau de gura si orgulios cu proiectele lui, cum e, dar e pe drumul cel bun, are doar 19 ani, va implini 20, sincer la multi de varsta lui nici nu li se planteaza idei de genul micilor proiecte pe care le are si care intra-devar ca 'scartie' din toate partile, dar va intreb, in ce mediu de viata si invatamant e el si mai ales cine-l ajuta ?

Cristi, spor in viitor.

cipcip este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Vârstă
    36
    Posturi
    29
    Putere Rep
    0

Implicit

multumesc de comentariu Voislav ... eu i-am lasat sa vorbeasca ... in ultimul timp nici nu am mai urmarit acest topic ...

Netul vorbeste si el sa se bage in seama, el nici pe acesta nu era in stare sa il faca... are 29 de ani degeaba ... dar ma rog, asa sunt unii invidiosi

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Okidoki, motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 54
    Ultimul Post: 25th March 2012, 14:24
  2. Baluba - motor de cautare romanesc
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 10th January 2009, 20:59
  3. Murfi - motor de cautare romanesc
    Răspunsuri: 2